صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گوگل وارد بازار ساعت‌سازی می‌شود

کد خبر: ۳۸۱۷۱۹
| |
4422 بازدید
گوگل درصدد رونمایی از برنامه خود برای توسعه ساعت هوشمند با محوریت سیستم عاملی ویژه برای آن است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، به احتمال زیاد بحث‌هایی پیرامون این موضوع و همکاری با شرکت ال‌جی برای توسعه و پیشبرد این برنامه در کنگره جهانی موبایل مطرح اما رونمایی از این طرح به کنفرانس گوگل در ماه ژوئن موکول خواهد شد.

ال‌جی از این جهت که در ساخت نکسوس 4 و 5 موفق عمل کرده، قریب به یقین همکار تجاری این ایده نیز خواهد بود. با این کار عملا تهیه سخت‌افزارهای این طرح به ال‌جی سپرده می‌شود و طراحی نرم‌افزاری دست خود گوگل خواهد بود.

هرچند در وضعیت کنونی که استقبال چندانی از تکنولوژی‌های پوشیدنی نیست اما به ظاهر گوگل که اخیرا عنوان کرده می‌خواهد در این رده قرار گیرد به پیش‌بینی مؤسسه تحقیقاتی جونیپر که گفته ارزش بازار این حوزه تا سال 2018 به 19 میلیارد دلار می‌رسد، بسنده کرده است.

این ساعت هوشمند به توابع جست‌وجوی گوگل و همیار صوتی آن متصل خواهد بود.

اپل و اچ‌تی‌سی هم در این بازار به زودی ورود خواهند کرد و شاید تا انتهای سال اخباری در این زمینه منتشر شود.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات