مذاکره برای آزادی سربازان ایرانی

کد خبر: ۳۸۰۸۲۲
|
۰۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۹ 21 February 2014
|
9574 بازدید
معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور از اعزام هیاتی به بلوچستان پاکستان جهت مذاکره برای آزادی سربازان گروگان گرفته شده خبر داد.

علی عبداللهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ما در حال پیگیری اقدامات لازم برای آزادی 5 سرباز گروگان گرفته شده هستیم و در این راستا از روز 30 بهمن‌ماه هیاتی از استانداری سیستان و بلوچستان با مسوولیت معاونت امنیتی استانداری و با حضور نمایندگان دستگاه‌های دیگر به بلوچستان پاکستان رفته‌اند و در حال مذاکره برای آزادی سربازان هستند.

وی در پاسخ به این سوال که تاکنون چه گزارش‌هایی از اقدامات این هیات به دست رسیده است، به بیان این نکته بسنده کرد که در این باره به موقع اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت