سرقت 12 ميليوني برادر و خواهر از حساب داماد
فرمانده انتظامي شهرستان بهارستان غرب استان تهران از دستگيري برادر و خواهر جواني که از حساب دامادشان سرقت اينترنتي ميکردند، خبر داد.
به گزارش مردم سالاری، سرهنگ داود عبدالمالکي در تشريح اين خبر گفت: در پي شکايت فردي به نام «س – ع» و اعلام سرقت اينترنتي از حساب بانکياش در قالب خريدهاي اينترنتي موضوع در دستور کار ماموران پليس فتا شهرستان قرار گرفت.
وي افزود: در بررسي اظهارات شاکي مشخص شد که فرد يا افراد کلاهبردار از حساب شاکي با چندين تراکنش به صورت اينترنتي از حساب وي مبلغ 120 ميليون و 730 هزار ريال سرقت کردهاند.
فرمانده انتظامي شهرستان بهارستان غرب استان تهران ادامه داد: تيم رسيدگيکننده پرونده با به دست آوردن اين اطلاعات و يکسري تحقيقات گسترده متوجه شدند افراد کلاهبردار همسر و برادر همسر شاکي هستند که با بدست آوردن شماره کارت و رمز دوم آن به صورت اينترنتي خريد ميکردند و براي منحرف کردن ذهن پليس ابتدا پولها را به حساب يکي از دوستان خود به نام «ع ب» که بيسواد بوده، انتقال ميدادند و از کارت عابر بانک اين فرد اقدام به خريد اينترنتي ميکردند.
عبدالمالکي در پايان خاطر نشان کرد: متهمين پس از بازجوييهاي تکميلي با تشکيل پرونده راهي دادسرا شدند.



