صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ذخیره‌سازی کافی مرکبات شب عید

بیابانی با اشاره به مشکلات اخیر ناشی از بارش برف بی سابقه در استان های شمالی، گفت: برآورد ما وارد آمدن 800 تا 1000 میلیارد تومان خسارت به باغات است اما این به مفهوم وجود مشکل در تأمین مرکبات شب عید نیست.
کد خبر: ۳۷۹۸۴۶
| |
2595 بازدید
نائب رئیس خانه کشاورز از تولید 4میلیون و 500هزار تن مرکبات در کشور خبر داد و گفت: ذخیره ساری مناسبی برای شب عید صورت گرفته به نحوی که هم اکنون 300 تا 400 هزار تن مرکبات در انبارها ذخیره شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عنایت اله بیابانی در حاشیه صبحانه کاری وزیر جهادکشاورزی در اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران گفت: در شرایط فعلی ذخیره سازی کافی مرکبات در کشور برای ایام پایانی سال صورت گرفته و ما مخالف هرگونه واردات هستیم.

وی افزود: سالانه 4میلیون و 500هزار تن مرکبات تولید می شود و امسال نیز تولید با 20درصد افزایش را در استان مازندران شاهد هستیم.

بیابانی با اشاره به مشکلات اخیر ناشی از بارش برف بی سابقه در استان های شمالی، گفت: برآورد ما وارد آمدن 800 تا 1000 میلیارد تومان خسارت به باغات است اما این به مفهوم وجود مشکل در تأمین مرکبات شب عید نیست.

وی گفت: 7 استان کشور مرکبات تولید می کنند و تمام باغات شمال از برف خسارت ندیده است، بنابراین مشکلی در بازار بروز نخواهد کرد.

نائب رئیس خانه کشاورز خاطرنشان کرد: دلالان منتظر استفاده از فرصت در بازار هستند اما ما این اجازه را نخواهیم داد، چرا که تولید به میزان کافی صورت گرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟