صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قانونی برای ایمنی راه‌ها در کشور وجود ندارد

کد خبر: ۳۷۹۶۲۳
| |
2186 بازدید

رئیس سومین کنگره ایمنی راه‌های کشور گفت:‌ ۳۰ تا ۵۰ درصد قربانیان تصادفات رانندگی کودک هستند و متأسفانه قانونی برای ایمنی راه‌ها در کشور نداریم.

به گزارش فارس، علی گرجی صبح امروز در نشست خبری سومین کنگره بین‌المللی ایمنی راه‌ها خاطر نشان کرد: یکی از مسائلی که هنوز در ایران راجع به آن زیاد کار نشده ایمنی راه‌ها برای کودکان است. در کشور ما قانونی برای ایمنی راه‌ها وجود ندارد و با برگزاری کنگره بین‌المللی در این زمینه در نظر داریم تا توجه قانونگذاران و همه جامعه را در این زمینه جلب کنیم.

وی با تأکید بر اینکه 30 تا 50 درصد قربانیان تصادفات و کشته شدگان مربوط به کودکان است، افزود: حداقل صدمه‌ای که کودک در این تصادفات می‌بیند این است که ممکن است دچار سردردهای مقاوم و صرع شود که تا آخر عمر باید این عارضه را به همراه داشته باشد و زندگی با رنجی را برای خود بخرد.

وی افزود: با حضور گروه‌هایی از سازمان بهداشت جهانی و گروه‌های مختلف در نظر داریم تا از تجارب آنها استفاده کرده و بتوانیم آن را در کشور اجرا کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟