ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سربازی در سال ۹۳ افزایش نمی‌یابد

کد خبر: ۳۷۹۴۳۳
| |
3729 بازدید

معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: بنا نداریم فعلاً خدمت وظیفه عمومی را افزایش دهیم و سال آینده هم همان قانون قبلی اجرا می‌شود.

به گزارش فارس، امیر «محمد حسن باقری» در مورد احتمال افزایش مدت خدمت وظیفه عمومی برای سال آینده، گفت: در آخرین قانون وظیفه عمومی که در سال 91 اجرایی شد، خدمت سربازی 24 ماه است که هم اکنون نیز تغییری نکرده است.

وی گفت: بر اساس اختیار ستاد کل و بر حسب نیاز و ضرورت مدت سربازی می تواند همان 24 ماه یا کمتر باشد.

امیر باقری افزود: هم اکنون، خدمت سربازی 24 ماه است اما برای کسانی که در دستگاه های نظامی خدمت می‌کنند این مدت 21 ماه و برای کسانی که در مناطق عملیاتی و مأموریتی هستند این مدت به 18 ماه تقلیل می‌یابد.

وی یادآور شد: برای سال آینده نیز همین قانون 24 ماه که مصوب سال 1390 است، اجرا می‌شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟