صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کار ارزشمند گلزن فینال جام حذفی

کد خبر: ۳۷۹۲۷۳
| |
3492 بازدید
|
۱
گلزن تراکتورسازی در فینال جام حذفی پیراهنش در آن بازی را به مرکز خیریه نگهداری از معلولین و سالمندان آذربایجان شرقی اهدا می‌کند.

به گزارش ایسنا، سعید دقیقی، بازیکن تیم تراکتورسازی که توانست گل قهرمانی تراکتورسازی در فینال جام حذفی را مقابل مس کرمان به ثمر برساند تصمیم گرفته تا پیراهن خود در آن بازی را به مرکز خیریه نگهداری از معلولین و سالمندان سروهای شهرستان سراب در آذربایجان شرقی اهداء کرده و بازدیدی نیزاز این مکان داشته باشد.

سعید دقیقی در گفت‌وگوی کوتاه با خبرنگار ایسنا در این‌باره، اظهار کرد: قبل از شروع بازی فینال یکی از عکاسان تبریزی که به کرمان آمده بود، این پیشنهاد را به من داد که اگر توانستم در این بازی گل به ثمر رسانده و قهرمان مسابقات شویم، پیراهن خود را به این مرکز اهدا کرده و بازدیدی نیز داشته باشم.

وی ادامه داد: من هم از این پیشنهاد استقبال کردم. خدا را شکر که این نذر قبول شد و به زودی به مرکز خیریه نگهداری از معلولین و سالمندان سروهای شهرستان سراب خواهم رفت تا دیداری با عزیزان آنجا داشته باشم و پیراهنم را نیز تقدیم این مرکز کنم.

سعید دقیقی پس از به ثمر رساندن گل در فینال جام حذفی به آغوش دو هوادار معلوم تراکتورسازی که از تبریز به کرمان رفته بودند، رفت و شادیش را با آنها تقسیم کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
معلوم نه مجید جان، معلول
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟