صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عدم پاسخگویی سازمان حمایت به مخاطب تابناک

کد خبر: ۳۷۹۲۲۲
| |
7017 بازدید
سرویس با بینندگان «تابناک» مطالب زیر از کاربران از طریق ایمیل اختصاصی karbar@tabnak.ir به دست ما رسید که تا حد امکان پیگیری لازم برای پاسخ گرفتن از دستگاه مربوطه انجام شد، ولی متاسفانه به دریافت پاسخ منجر نشد.

طرح مشکل:

با سلام
راستش این سئوال در ذهنم نقش بسته که واقعأ چه کس یا نهادی متولی حمایت از مصرف کنند بی نوا است.
سال قبل همچون صدها ایرانی دیگر از طرح پیش فروش وانت پیکاپ ایران خودرو دیزل استقبال کرده و با پرداخت 19800 هزار تومان در واقع نیمی از قیمت اعلام شده شرکت در آن زمان (بین 40 تا 45 میلیون) را پرداخت نمودم. موعد تحویل را طی دیماه 1391 قید نمودند و لیکن دیماه 1392 دعوتنامه آنرا بدستم رسانده و طی آن مبلغ کل 90 میلیون تومان را برای خودرو تعیین نمودند. این در حالی است که مدیر عامل سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان بر اساس مصوبه شماره 219604 مورخ 1391/11/09 کارگروه کنترل بازار ابلاغیه ای به خودروسازان کشور ارسال نموده و در بند 1 آن فرمودند که قیمتهای تجاری جدید برای خودروهای تحویلی قبل از 1391/12/1 تعلق نگرفته و بایستی به قیمت قبل از آنان دریافت گردد.
حال چه باید کرد؟ خودروسازی یکسال تأخیر در تحویل داشته و دوبرابر قیمت زمانی که موظف به تحویل بوده را مطالبه می کند!!

توضیح تابناک:


طي نامه ارسالي با شماره891/ت مورخ 10/23/ 92 به روابط عمومی سازمان حمایت از مصرف کنندگان وتولیدکنندگان، متأسفانه جوابي دريافت نشد لذا طبق قولي كه به بينندگان عزيز داده بوديم گزارش رسيده بدون جواب منتشر مي شود.

شايان ذكر است در صورت دريافت هرگونه پاسخ از آن وزارت محترم، «تابناك» پاسخ مربوط را درج خواهد نمود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟