صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نگرانی‌ نمایندگان از کم و کیف جانشین مسکن‌مهر

کد خبر: ۳۷۹۱۴۶
| |
2361 بازدید

رئیس کمیسیون عمران مجلس با یادآوری اینکه قرار بود وزیر راه و شهرسازی طرح جایگزین مسکن مهر را به مجلس ارائه کند اما هنوز این مهمصورت نگرفته است، گفت: دولت هنوز جزئیات قابل اتکایی درباره مسکن اجتماعی به نمایندگان ارائه نکرده است و این امر باعث نگرانی نمایندگان از ادامه طرح مسکن مهر شده است.

سید مهدی هاشمی در گفت و گو با خانه ملت با یادآوری اینکه  رکود دربازار مسکن ادامه دارد در خصوص ارائه طرح جایگزین مسکن مهر از سوی دولت، گفت: مدتهاست که دولت از طرح جایگزین مسکن مهر صحبت می کند و قرار بود یک ماه پیش طرح جدید خود را اعلام کنند، اما تا امروز از طرح جدید حوزه مسکن خبری نشده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهردر مجلس شورای اسلامی  با بیان اینکه قرار است در طرح جایگزین مسکن مهر معایب طرح قبلی حذف و محاسن آن دنبال شود، افزود: در مراحلی دولت  بحث مسکن اجتماعی را مطرح کرد و به دنبال آن  موضوع افزایش وام مسکن در همین راستا طرح صورت گرفت، اما در عین حال اطلاعی از اینکه مسکن اجتماعی جایگزین مسکن مهر است یا نه نداریم و چیزی به مجلس ارائه نشده است.

این نماینده مردم در مجلس نهم با تاکید بر اینکه مطالبه اصلی از دولت عمل به تعهدات اجرایی نشده در طرح مسکن مهر است، تصریح کرد: اگر دولت می خواهد طرح مسکن مهر را متوقف کند، باید دراولین فرصت ممکن، طرح جایگزین آن را معرفی کند، علاوه بر آن، دولت باید پاسخگوی تعهدات اجرایی نشده طرح قبلی که رئیس جمهوری و وزیر راه و شهر سازی بارها بر این نکته تاکید داشته اند باشد.

هاشمی با بیان اینکه دولت هنوز جزئیات قابل اتکایی درباره مسکن اجتماعی به نمایندگان ارائه نکرده است و این امر باعث نگرانی نمایندگان از ادامه طرح مسکن مهر شده است،افزود: دولت علاوه بر اجرای تعهدات مسکن مهر  طرح پیشنهادی خود را که باید یک ماه قبل ارائه می کرد،  به عنوان جایگزین اعلام کند تا مورد بررسی قرارگیرد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر اینکه  برنامه هایی که در چند ماه اخیر در بحث مسکن مطرح  شد، بلاتکلیفی و رکود را به بازار القا کرده است، تصریح کرد:  انتظارداریم با توجه به اینکه مسکن یکی از نیازهای اساسی مردم است و کمبودهای زیادی را در این زمینه داریم، دولت  اجازه ندهد بازار مسکن بیش از این  دچار رکود جدی شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر  در مجلس با بیان اینکه ثبات اقتصادی لازمه تغییر و تحول در حوزه مسکن است، تاکید کرد: دولت باید  تلاش کند ضمن عرضه بیشتر مسکن و رفع نیازهای مردم در این زمینه، از فرصت اشتغالزایی که ساخت و ساز مسکن می تواند در جامعه ایجاد کند استفاده حداکثری را داشته باشند.

کمیسیون عمران پیگیر طرح جایگزین مسکن مهر

این نماینده مردم درمجلس نهم گفت: تا زمانی که سیاست های اقتصادی به  ثبات لازم نرسد طبیعی است که سیاست های بازار مسکن و صنعت ساختمان هم ثبات لازم را نخواهد داشت و در بلاتکلیفی به سر می برد.

هاشمی افزود: امیدواریم  دولت با اتخاذ سیاستها و تصمیم های باثبات و اساسی در حوزه  اقتصادی به ویژه بخش  مسکن هرچه زودتر به این وضعیت و رکود بازار خاتمه دهد.

عضوکمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی  با یادآوری اینکه این کمیسیون بحث طرح جدید و جایگزین مسکن مهر را با جدیت پیگیری می کند، تاکید کرد: دولت باید با اعمال سیاست هایی که عرضه مسکن را می تواند افزایش دهد، پاسخگوی متقاضیان باشد و علاوه بر آن سرمایه های کشور را در یک فعالیت تولیدی و اشتغالزا به کار گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟