۲۷ بهمن؛ افتتاح چند پروژه‌ جدید هسته‌ای کشور

کد خبر: ۳۷۹۰۰۳
| |
4490 بازدید
تعدادی از پروژه‌های جدید صنعت هسته‌ای کشور روز یک‌شنبه ۲۷ بهمن‌ ماه در مراکز هسته‌ای اصفهان و نطنز افتتاح می‌شوند.

به گزارش ایسنا، از جمله این پروژه‌ها می‌توان به پروژه اورژانس هسته‌ای در این دو مرکز اشاره کرد که در نطنز با حضور مقامات محلی آغاز به کار خواهد کرد.

عمده فعالیت‌های مراکز هسته‌ای این سازمان در حوزه‌های مختلف علمی، تحقیقاتی و اجرایی هم‌چون گذشته با قوت ادامه دارد و هیچ‌گونه فعالیتی تعطیل نشده است.

پروژه‌های جدید صنعت هسته‌ای کشور روز یک‌شنبه 27 بهمن‌ ماه با حضور اصغر زارعان، معاون حفاظت و امنیت و رییس پدافند غیرعامل سازمان انرژی اتمی ایران به نیابت از سوی ریاست این سازمان در مراکز هسته‌ای اصفهان و نطنز افتتاح می‌شوند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت