صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مراسم پایانی جام حذفی شایسته برگزار شد؛

جشنی که در شان فوتبال ایران برگزار شد

کد خبر: ۳۷۸۷۴۰
| |
3143 بازدید
|
۵
مراسم اهدا جام قهرمانی به تیم فوتبال تراکتورسازی یکی از بهترین مراسم هایی بود که سازمان لیگ برگزار کرد و نشان داد با رفع نقایص مراسم های قبلی، جشنی در شان فوتبال ایران برگزار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از انتقاداتی که به سازمان لیگ برتر و فدراسیون فوتبال در سالهای گذشته مطرح می شد این بود که این دو نهاد متولی فوتبال نمی توانستند مراسم و جشن پایانی رقابت های لیگ برتر و جام حذفی را با شکل و شمایلی شایسته برگزار کنند.

اما در دو - سه سال اخیر سازمان لیگ برتر روند رو به بهتر شدن خود در برگزاری این مراسم ها را آغاز کرده و هر سال بهتر از سال قبل این مراسم ها را برگزار می کند که البته بخش مهمی از این بهتر شدن را مدیون نظرات و انتقادات اهالی رسانه های ورزشی است.

با این حال مراسم پایانی بیست و هفتمین دوره رقابت های جام حذفی که با قهرمانی تراکتورسازی تبریز همراه بود و در کرمان برگزار شد، یکی دیگر از کارهای خوب سازمان لیگ بود که باید از آن به عنوان جشنی شایسته و در خور فوتبال ایران نام برد. جشنی که ماحصل مدیریت مهدی تاج و هماهنگی های حجت الله بهمنی مدیر رواببط عمومی سازمان لیگ بود و با همکاری عوامل این سازمان به خوبی برگزار شد.

جشن پایانی جام حذفی تنها با حضور دو مسئول یعنی نظمی مدیرعامل تراکتورسازی و علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال برگزار شد و بازیکنان تیم قهرمان نفر به نفر با خواندن نامشان وارد زمین شدند و با عبور از محوطه ای که در نظر گرفته شده بود مدال خود را از این دو مسئول گرفتند و سپس به سمت سکوی در نظر گرفته شده رفتند. کل مراسم در شرایطی برگزار شد که دیگر از آن شلوغی های آزار دهنده خبری نبود و تنها بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم قهرمان روی سکو حضور داشتند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
بيژن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
خداراشكر تيم تراكتور حداقل توانست باشانس
از تيم ته جدولي مس كرمان كه بسيار خوب ظاهر شد وبايستي ميبرد برنده از زمين بيرون آمد. گرچه مس كرمان حقش باخت بود.
اميدوارم حقايق را بمردم بگوئيم.
ehsan
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
این که منظم برگزار شده و شلوغ نبوده بیشتر به این خاطره که تیم میزبان قهرمان نشده و ورزشگاه هم خلوت شده . اگر تبریز بود اون موقع معلوم می شد .
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
البته احتمالا اگر همین جشن رو با تیم پرسپولیس یا استقلال برگزار میکردند الان کلی آدم دیگه هم میرفتن بالای سکو و جام به دست بازیکن ها نمی رسید، لیدر ها و اطرافیان تو این دو تا تیم قدرت فوق العاده ای دارن که بعضی وقت ها بازیکن ها و مربیان و حتی مدیران تیم ندارن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
رفع نقایص از طرف سازمان لیگ یا فدراسیون نیست فرهنگ بالای آذربایجانی ها رو نشون میده
علی سپاهانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
چراصداوسیما این جشن را قطع کرد؟ومجری برنامه از قهرمانی تراکتور ناراحت بود؟چشم ندارید تیم های شهرستانی را ببینید؟چرا؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟