صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرگ 18 تن در سرمای آمریکا

بنابر اعلام رسانه‌های داخلی آمریکا، تگزاس با هفت کشته بیشترین آمار قربانیان را دارد و مابقی حادثه‌دیدگان از کارولینای شمالی، می‌سی‌سی‌پی، جورجیا، کارولینای جنوبی، ویرجینیا و نیویورک هستند.
کد خبر: ۳۷۸۵۰۰
| |
3629 بازدید
مقامات آمریکایی اعلام کردند: شمار تلفات طوفان‌های زمستانی در جنوب و شمال شرق این کشور به 18 تن افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، مقامات این کشور با بیان اینکه بیشتر قربانیان این حادثه از ساکنان مناطق جنوبی آمریکا هستند، اظهار کردند: برق 468 هزار ساختمان مسکونی و اداری همچنان قطع است.

بنابر اعلام رسانه‌های داخلی آمریکا، تگزاس با هفت کشته بیشترین آمار قربانیان را دارد و مابقی حادثه‌دیدگان از کارولینای شمالی، می‌سی‌سی‌پی، جورجیا، کارولینای جنوبی، ویرجینیا و نیویورک هستند.

همچنین به دلیل طوفان و بارش شدید برف، سامانه حمل و نقل هوایی این کشور به شدت دچار اختلال شده به گونه‌ای که بیش از 6500 پرواز آمریکا تاکنون لغو شده است.

در ایالت نیوجرسی وضعیت فوق‌العاده اعلام شده و بسیاری از کلاس‌های درس روز گذشته (پنج‌شنبه) نیز لغو شد. در نیویورک نیز به رغم اعلام وضعیت فوق‌العاده، کلاس‌های درس دایر هستند هر چند از مردم خواسته شده از رفت و آمدهای غیرضروری خودداری کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، کارشناسان هواشناسی در آمریکا با اعلام حرکت این طوفان به سمت مناطق شمال شرقی برای فیلادلفیا، نیویورک و بوستون بارش برف بیشتری پیش‌بینی کردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟