اعدام 2 متجاوز به عنف در شیراز

کد خبر: ۳۷۸۳۳۱
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸ 13 February 2014
|
16083 بازدید
حکم اعدام دو شیطان صفت صبح امروز در ملاعام در شیراز اجرا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حکم اعدام این دو متجاوز به نامهای "ر- الف" و "م – د" به اتهام قتل عمد و تجاوز به عنف در دیوانعالی کشور تایید و پس از طی شدن مراحل قانونی صبح امروز پنجشنبه در محله کوزه گری شیراز در ملاعام اجرا شد.

بر این اساس ر- الف به اتهام ربودن دختر بچه هشت ساله ای و قتل عمدی، شکنجه و آدم ربایی وی  به اعدام و زندان محکوم شده بود.

همچنین م- د نیز تحت عنوان مامور اقدام به ربودن تعدادی از دختران و زنان شیرازی کرده و پس از آزار و اذیت آنها اموالشان را نیز به سرقت برده بود.

این شیطان صفت نیز از سوی دادگاه کیفری فارس به اتهام زنای به عنف به اعدام محکوم شده بود.

در نهایت صبح امروز این دو شیطان صفت در ملاعام با حضور تعدادی زیادی از مردم به دار مجازات آویخته شدند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت