الهام: آغاز پیش‌ثبت‌نام دانشگاه ایرانیان

دانشگاه ایرانیان هیچ منع قانونی ندارد و فعالیت خود را ادامه خواهد داد.
کد خبر: ۳۷۷۷۲۸
| |
9054 بازدید
سخنگوی دولت دهم با بیان اینکه دانشگاه ایرانیان پیش‌‌ثبت‌نام خود را از دانشجویان به زودی آغاز می‌کند، گفت: امتناع دولت از انجام مکاتبه با دانشگاه ایرانیان برخلاف مشی آزاداندیشی دولت یازدهم است.

غلامحسین الهام سخنگوی دولت دهم در گفت‌وگو با فارس، از پیش‌ثبت‌نام برخی از رشته‌ها دانشگاه ایرانیان به زودی خبر داد و گفت: دانشگاه ایرانیان به رغم آنکه مجوزهای و سیر قانونی خود را برای فعالیت طی کرده است و هیچ منع قانونی برای فعالیت ندارد اما دولت یازدهم از انجام مکاتبات با دانشگاه ایرانیان نیز خودداری می‌کند که این امر بدون منطق صورت گرفته و برخلاف مشی آزاداندیشی است.

وی با بیان اینکه به زودی پیش‌ثبت‌نام برخی از رشته‌های این دانشگاه آغاز خواهد شد خاطرنشان کرد: دانشگاه ایرانیان هیچ منع قانونی ندارد و فعالیت خود را ادامه خواهد داد.

سخنگوی دولت دهم با بیان اینکه جلسات هیأت دولت سابق در ساختمان ولنجک برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: جلسه هیأت امنا دانشگاه ایرانیان و برنامه‌ریزی آموزشی در ساختمان ولنجک انجام می‌شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مکانیزم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت