صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اقدامات محیط زیست برای نجات سمندر لرستانی

کد خبر: ۳۷۷۲۹۵
| |
4181 بازدید

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: با نزدیک شدن به ایام عید و داغ شدن بازار سمندر لرستانی با شهرداری تهران و معاونت عملیات پیشگیری ناجا همکاری‌هایی داریم تا این گونه در معرض خطر انقراض، از دست افراد سودجو حفاظت شود.

سرهنگ حمیدرضا خیلدار در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: دکتر ابتکار نامه‌ای به شهردار تهران نوشته‌ تا اقدامات اولیه برای جلوگیری از فروش سمندر لرستانی و سایر حیوانات در بازارهای روز و میادین میوه و تره بار انجام شود.

وی در خصوص اقدامات تلافی جویانه متخلفان صید و شکارچی از افزایش جریمه‌ها اظهار کرد: اینکه عده‌ای در خود سازمان محیط زیست گوزن زردی را با تیر بزنند یا تعدادی روباه را مثله کرده و در کنار جاده قرار دهند، نشان دهنده این است که اقدامات قاطعانه سازمان حفاظت محیط زیست باعث شکست آنها شده است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست تصریح کرد:‌در هیچ زمانی میزان تخلفات به صفر نمی‌رسد، اما با این حال از هیچ متخلفی گذشت نمی‌کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟