صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقال آب به هامون منطقی نیست

کد خبر: ۳۷۷۲۵۹
| |
3349 بازدید

معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص طرح‌های انتقال آب از خلیج‌فارس و دریای عمان به تالاب هامون، گفت: این طرح‌ها به هیچ وجه منطقی نیست.

به گزارش ایسنا، احمدعلی کیخا افزود: حوزه سیستان و بلوچستان یکی از نقاطی است که در آینده بیشترین تنش آبی را به دلیل بارندگی کم،‌ تبخیر بالا، بیابانی و گسترده بودن منطقه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه موضوع تامین آب شرب سیستان و بلوچستان مهم‌ترین مسئله در این منطقه است، افزود: دولت باید هر چه سریعتر طرحی برای تامین آب شرب شهرهای منطقه با تکیه بر منابع داخلی تهیه کرده و به اجرا دربیاورد.

معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: یکی از راه‌های آب شرب منطقه می‌تواند شیرین کردن آب دریا باشد؛ همچنین می‌توان آب‌هایی را که هرز رفته و به مناطق بیابانی می‌ریزد را مهار کرده و یا الگوی کشت منطقه را تغییر داد، به عنوان مثال در جنوب استان سیستان و بلوچستان هنوز هم برنج کشت می‌شود که به هیچ عنوان متناسب با شرایط منطقه نیست.

کیخا در خصوص سایر طرح‌های انتقال آب مانند انتقال آب خزر به دشت‌های مرکزی و یا انتقال آب رود کارون به دریاچه بختگان، اظهار کرد: اراده سازمان حفاظت محیط زیست این است که به طرح‌های انتقال آب که ضرر و زیان بسیاری به مناطق مختلف می‌زند را متوقف کند مگر اینکه اراده‌ای بیش از اراده سازمان حفاظت محیط زیست پشت این طرح‌ها باشد.

وی تاکید کرد: اجازه نمی‌دهیم هیچ طرحی با خطرات و زیان‌های زیست محیطی در کارنامه سازمان حفاظت محیط زیست ثبت شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟