صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سلاح جالب مخالفان اسد برای حمله به زندان حلب

کد خبر: ۳۷۷۰۲۵
| |
43237 بازدید
|
۵

پایگاه‌های خبری وابسته به گروه‌های تروریستی تصاویر خودروی سنگین بمب‌گذاری شده‌ای را که روز گذشته (پنج‌شنبه) در حمله به زندان مرکزی شهر حلب مشارکت داشته، منتشر کردند.

به گزارش خبرگزاری تنسیم به نقل از شام تایمز،‌ برخی پایگاه‌های خبری وابسته به گروه‌های تروریستی در سوریه تصاویر خودروی سنگین بمب‌گذاری شده‌ای را که در حمله روز گذشته (پنج‌شنبه) به زندان مرکزی شهر حلب مشارکت داشت، منتشر کرده‌اند.

آنان مدعی شدند که این تصویر مربوط به لحظه آغاز حرکت این خودروی سنگین بمب‌گذاری شده به‌سوی زندان مرکزی حلب و قلب درگیری‌‌ها با ارتش سوریه می‌باشد؛ راننده این خودرو یکی از تروریست‌های وابسته به گروه‌ تروریستی جبهه النصره ملقب به "ابی‌سلیمان المهاجر" بوده است.

سلاح جالب مخالفان اسد برای حمله به زندان حلب

منابع خبری محلی در سوریه اعلام کردند که این خودروی سنگین بمب‌گذاری شده حاوی دست‌کم 20 تن ماده شدید الانفجار بوده است.

این منابع تأکید کردند که نیروهای ارتش سوریه موفق شده‌اند تا با استفاده از گلوله‌های آرپی‌جی این خودروی سنگین را پیش از رسیدن به ساختمان زندان مرکزی حلب منفجر کنند، کارشناسان نظامی اظهار کرده‌اند که در صورت انفجار این خودرو بخش‌های وسیعی از زندان مرکزی حلب ویران می‌شد.

قابل ذکر است که حمله تروریستی به زندان مرکزی حلب با مقاومت نیروهای ارتش سوریه شکست خورده بیش از 250 تن از تروریست‌ها به هلاکت رسیدند.

همچنین در این حمله "سیف‌الله الشیشانی" یکی از فرماندهان جبهه النصره به دست ارتش سوریه به هلاکت رسیده‌ است.

لازم به ذکر است که معاون وزیر خارجه سوریه روز گذشته (پنج‌شنبه) بیان کرد: حمله‌ای که گروه‌های تا به دندان مسلح به زندان مرکزی حلب کردند از سوی ارتش سوریه دفع شد و شمار زیادی از تروریست‌ها کشته شدند.

خاطرنشان می‌شود که برخی رسانه‌ها از کنترل گروه‌های مسلح بر بخش اعظم زندان مرکزی حلب و آزادی صدها بازداشت شده خبر داده بودند. خبرگزاری فرانسه به نقل از یک گروه فعال حقوق بشری مستقر در لندن موسوم به "دیده‌بان حقوق بشر سوریه" گزارش داده بود اعضای ائتلاف جبهه اسلامی این حمله را انجام دادند.

این گروه مرکب از گردان احرار الشام و جبهه النصره یکی از شاخه‌های القاعده در سوریه است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵۶
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
واقعا اگه دنیا دست این تروریستها بیفته، فاتحه نسل بشریت خوانده است.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
چجوری رانندگی میکنه؟!
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
اگه ميخورد به زندان كه همه زندانيا ميمردن!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
سلاح جالب؟ عنوانش مناسب هست؟
تیزدندون
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
اگر زمان انفجار نزدیکش باشی متوجه می شه که چندان هم چیز جالبی نیست
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟