کمک رسانی قرارگاه خاتم سپاه در مازندران

کد خبر: ۳۷۶۴۹۸
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۵ 05 February 2014
|
5375 بازدید
فرمانده سپاه کربلای مازندران از ورود قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به بحران برف در مازندران خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار محمدتقی شاهچراغی با بیان اینکه سپاه از روز اول بحران در مازندران وارد منطقه شده و با توجه به میزان بارندگی، تمرکز اصلی خود را روی مناطق تنکابن، رامسر، نوشهر و چالوس متمرکز کرد.

وی با بیان اینکه در شهر تنکابن بلوک‌بندی شده و بخشی از امکانات نیز از تهران به این شهر رسیده، گفت: تجهیزاتی نیز از قرارگاه خاتم‌الانبیا دریافت کرده‌ایم و برای باز کردن راه‌های فرعی روستایی، عملیات و اقدامات خود را آغاز کرده‌ایم.

فرمانده سپاه کربلای مازندران از آمادگی برای پذیرش پروازهای امدادی به استان و توزیع آن از نوشهر به مناطق دیگر خبر داد و گفت: امیدواریم راه‌های روستایی از صبح امروز ظرف حداکثر 24 تا 48 ساعت آینده بازگشایی شود.

به گفته وی، تدبیری نیز برای بازگشایی مسیرهای فرعی ورود به روستاها اندیشیده شده است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت