مارتينو: ليگ در دستان بارسا است

کد خبر: ۳۷۶۲۶۱
| |
3094 بازدید
سرمربي آرژانتيني بارسلونا معتقد است سرنوشت تيمش در لاليگا در دست شاگردانش است.

تاتا مارتينو بر اين باور است که تيمش سرنوشت خود را با وجود از دست دادن صدرنشيني در لاليگا در دست خواهد داشت. اتلتيکو مادريد اکنون پس از شکست بارسلونا مقابل والنسيا با سه امتياز بيشتر در صدر جدول لاليگا قرار دارد.

مارتينو در نشست خبري پيش از ديدار فردا شب تيمش مقابل سوسيداد در نيمه‌نهايي کوپا‌دل‌ري اظهار داشت: فکر نمي‌ کنم دوباره دچار لغزش شويم. هرچند در رده دوم ليگ قرار داريم اما ليگ در دستان‌مان است. هميشه و به خصوص بعد از يک بازي غيرمعمول مثل بازي شنبه شب با بازيکنان صحبت مي‌کنيم.

وي ادامه داد: درباره اشتباهات‌مان صحبت کرديم. هرچه بيشتر بازي مي‌کنيم، بازسازي بازيکنان سخت‌تر مي‌شود اما هر بار شکستي رخ دهد، در بازي بعدي فرصتي پيش مي‌آيد تا کارها را درست کنيم. به خاطر اهميت بازي و اينکه هنوز تصميم نگرفته‌ام چه کسي بازي کند، 22 بازيکن را انتخاب کردم.

سرمربي بارسلونا خاطرنشان کرد: اميدوارم جمعيت زيادي در نيوکمپ حاضر شوند. اينکه بتوانيم دروازه تيم را در بازي خانگي بسته نگه داريم، مهم است. گل نخوردن به اندازه پيروزي مهم است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی