آزمون ارشد 93 یک هفته به تعویق افتاد

کد خبر: ۳۷۶۲۵۱
| |
4647 بازدید

مدیر روابط عمومی وزارت علوم گفت: آزمون کارشناسی ارشد 93 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی یک هفته به تعویق افتاد.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدخت بروجردی درباره برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 93 گفت: با توجه به شرایط بد جوی در استان‌های شمالی کشور آزمون ارشد 93 به تعویق افتاد.

وی افزود: آزمون مذکور در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه، 23، 24 و 25 بهمن ماه برگزار خواهد شد.

همچنین دکتر ابراهیم خدایی رییس سازمان سنجش آموزش کشور نیز به ایسنا گفت: با توجه به تغییر زمان آزمون برای داوطلبان این آزمون کارت ورود به جلسه جدید صادر خواهد شد.

وی افزود: آزمون کارشناسی ارشد 93 که قرار بود در صبح و بعدازظهر روزهای 16، 17 و 18 بهمن ماه برگزار شود، به همان ترتیب در نوبت صبح و بعدازظهر روزهای 23، 24 و 25 بهمن ماه برگزار خواهد شد.

جزییات این تغییرات متعاقبا اعلام می‌شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار