صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش نماینده کلیمیان به اظهارات یونسی

کد خبر: ۳۷۶۱۴۳
| |
10761 بازدید

نماینده کلیمیان ایران در مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات علی یونسی، گفت: کلیمیان ایران مشکلی برای انجام فرائض دینی خود ندارند.

سیامک مره‌صدق نماینده کلیمان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در پاسخ به سؤالی درباره اظهارات یونسی مبنی بر مشکلات کلیمیان برای انجام فرایض دینی، گفت: کلیمیان ایران هیچ مشکلی برای انجام فرائض دینی خود ندارند و با آزادی کامل این فرائض را به جا می‌آورند.

وی افزود: کلیمیان ایران پیش از این مشکلی را در زمینه تعطیلی مدارس‌شان در روزهای شنبه را داشتند که با تدابیری که در این زمینه اندیشیده شده این مشکل نیز برطرف شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟