صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ظریف: برای یهودیان احترام زیادی قائلیم

کد خبر: ۳۷۵۸۶۹
| |
8176 بازدید
وزیر خارجه کشورمان نقض حقوق بشر رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی را غیر قابل قبول دانست و اعلام کرد ایران می خواهد به شکاف بی اعتمادی با غرب پایان دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم،"محمد جواد ظریف" وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با شبکه تلویزیونی "فونیکس" اظهار داشت هولوکاست یک تراژدی وحشتناک بود که هرگز نباید دوباره اتفاق بیافتد.

محمد جواد ظریف در بخش دیگری از این گفتگو تصریح کرد که ما هیچ اقدامی علیه یهودیان انجام نمی دهیم و احترام زیادی در داخل و خارج از ایران برای آن ها قائلیم. ما ازطرف هیچ کس احساس تهدید نمی کنیم.

وی در این گفتگو همچنین از نقض حقوق بشر رژیم صهیونیستی شدیدا انتقاد کرده و اظهار داشت که نقض حقوق بشر اسرائیل غیر قابل تحمل و پذیرفتنی نیست. حقوق ملت فلسطین از شصت سال پیش نقض می شود. کشور ما نمی تواند این مسئله را قبول کند که برخی کشورها از اقدامات غیر قانونی برای تهدید دیگران استفاده می کنند.

وی همچنین به مسئله هسته ای ایران اشاره کرده و اظهار داشت که کشورش می خواهد به این شکاف بی اعتمادی با غرب پایان دهد. وی همچنین گفت: ما می خواهیم به دور باطل خاتمه دهیم و از همه راه ها استفاده کنیم تا بار دیگر اعتمادسازی کنیم. بالاخره امنیت دیگران همچنین امنیت ما است.

ظریف همچنین بر حق کشورش در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای تاکید کرده و تاکید کرد که این تنها در سایه یک راه حل اجماع و توافقی به دست می آید. ما این مسئله را که به ما دستور داده و امر و نهی شود را نمی پذیریم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی