بمباران فلوجه از سوی ارتش عراق

کد خبر: ۳۷۵۸۳۵
| |
9050 بازدید
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از  پایگاه خبری اسکای نیوز، یک مقام ارشد امنیتی به رویترز اعلام کرد :دستور آغاز بمبارن فلوجه با تانک و هواپیماها به منظور شناسایی توانمندی احتمالی عناصر مسلح در داخل این شهر و تلاش برای یافتن ورودی هایی برای ورود به فلوجه، صادر شد.

یک منبع در فرماندهی عملیات الانبار نیز گزارش داد نیروهای مسلح عراق، طی دو روز گذشته حضور خود را به منظور حمله به فلوجه تقویت کرده اند.

دولت عراق تأکید می کند عناصر مسلحی که کنترل شهر فلوجه را به دست گرفته اند، وابسته به گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام مرتبط با القاعده، هستند.

محمد العسگری سخنگوی وزارت دفاع عراق گفت: رهبران نظامی در مقر عملیات الانبار در حال بررسی طرح های جایگزین برای ورود به فلوجه هستند که براساس این طرح ها، راهروهای جدیدی برای ورود به مرکز شهر احداث می شود.

وزارت دفاع عراق، روز شنبه، در بیانیه ای اعلام کرده بود که بیش از 50 عنصر مسلح در شهرهای فلوجه و رمادی در استان سنی نشین الانبار به هلاکت رسیدند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی