صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزایش قابل توجه صادرات آمریکا به ایران

کد خبر: ۳۷۵۳۰۷
| |
3689 بازدید
صادرات آمریکا به ایران در ماه نوامبر سال گذشته میلادی بیش از 2.5 برابر افزایش یافت.
 
به گزارش ایسنا، دفتر آمار آمریکا با انتشار گزارش عملکرد تجارت خارجی این کشور اعلام کرد که در ماه نوامبر سال گذشته میلادی مجموع تجارت ایران و آمریکا برابر با 45 میلیون و 700 هزار دلار بوده است.
 
بر این اساس، از مجموع تجارت ایران و آمریکا در ماه نوامبر همگی متعلق به صادرات آمریکا به ایران بوده است و ایران همانند ماه اکتبر هیچ صادراتی به آمریکا نداشته است.
 
به این ترتیب تجارت ایران و آمریکا در ماه نوامبر 2013 کسری تجاری 45 میلیون و 700 هزار دلاری برای ایران در پی داشته است.
 
در همین حال دو کشور ایران و آمریکا در 11 ماهه سال گذشته میلادی 295 میلیون و 700 هزار دلار تجارت دوجانبه داشتند که از این میزان 293 میلیون و 500 هزار دلار صادرات آمریکا به ایران و دو میلیون و 200 هزار دلار صادرات ایران به آمریکا بوده است.
 
کسری تجاری ایران در تجارت با آمریکا در مدت فوق برابر با 291 میلیون و 300 هزار دلار بوده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟