صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حسینی: فقط دو دقیقه پروین را دیده ام

کد خبر: ۳۷۵۲۴۸
| |
3454 بازدید
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران با تاکید بر اینکه در این روزها فقط دو دقیقه با علی پروین دیدار داشته است، گفت: پرسپولیس اصلا مسوول ندارد که بخواهیم مشکلاتمان را با او در میان بگذاریم.

به گزارش ایرنا، سیدجلال حسینی جمعه شب در پایان دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس تهران و سپاهان اصفهان که با برتری 2 بر صفر سرخپوشان همراه شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مشکلات زیادی داریم و سختی هایی که تحمل می کنیم، جبران ناپذیر خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بازیکنان پرسپولیس با تمام وجود به میدان می روند، عنوان کرد: مدیر و مسوولی نداریم که مشکلات خود را با او در میان بگذاریم و اصلا فردی جوابگوی این مسایل نیست.

حسینی عنوان کرد: آنقدر مشکلات تیم زیاد است که از لحاظ عصبی روی بازیکنان تیم تاثیر گذاشته است. 

این مدافع تاکید کرد: متاسفانه با این شرایط سخت و دشوار، بازیکنان پرسپولیس را بی غیرت و پول پرست می دانند که این مساله واقعا خجالت آور است.

حسینی گفت: همان تیمی هستیم که در نیم فصل نخست به قهرمانی رسیدیم و تیمی جلودار ما نبود. باید دست و پای بازیکنانی که فقط 10 درصد از قرارداد خود را دریافت کرده اند و اینگونه برای تیم خود می جنگند، طلا گرفت.

وی در مورد جدایی خود از پرسپولیس گفت: وقتی باشگاه پرسپولیس مسوول ندارد که با او در این مورد صحبت کنم، نمی توان در این مورد جواب قانع کننده ای داد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟