صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

"آسمون شهرمون" به روزهای پایانی نزدیک می‌شود

کد خبر: ۳۷۴۹۹۷
| |
4711 بازدید
|
۱
داوری 11هزارو 686 اثر نقاشی و انشاء ارسالیبهدبیرخانه "جشنوارهآسمونشهرمون " به پایان رسید و 50 اثر نقاشی و 20 اثر انشاء به عنوان آثار برتر این جشنواره برگزیده شدند.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر تهران، سیدجمال هادیان طبائی زواره مدیر کل روابط عمومی شورای اسلامی شهر تهران و دبیر جشنواره «آسمون شهرمون» از پایان داوری آثار ارسالی به این جشنواره خبر داد و افزود: داوری آثار رسیده طی روزهای هشتم و نهم بهمن ماه انجام شد.

وی در ادامه افزود: بیش از 11 هزار و 686 اثر در بخش نقاشی و انشاء به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که 699 اثر در بخش انشاء و ده هزار و 975 اثر در بخش نقاشی توسط داوران این جشنواره بررسی شد.
 
هادیان در ادامه با اشاره به همکاری تعدادی از هنرمندان و نویسندگان کشورمان در داوری آثار، خاطر نشان کرد: داوری بخش نقاشی را علی هاشمی شهرکی، کیانوش غریب‌پور و بنفشه احمدزاده از اعضای هیأت مدیره انجمن تصویرگران کتاب کودک، و داوری بخش انشاء را نیز محسن هجری، جعفر توزنده جانی، حدیث لزر غلامی از اعضای هیأت مدیره انجمن نویسندگان کتاب کودک بر عهده داشتند.
 
وی افزود: هیأت داوران پس از بررسی 2 روزه آثار، 50 اثر نقاشی و 20 اثر انشاء را به عنوان آثار برتر برگزیده‌اند.
 

هادیان همچنین به بازدید احمد مسجدجامعی رئیس شورای اسلامی، احمد دنیامالی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل و رحمت‌الله حافظی رئیس کمیسیون سلامت شورا از جریان داوری آثار اشاره کرد و گفت: حضور رئیس شورا و حمایت اعضا از این جریان فرهنگی انگیزه برگزار کنندگان را دو چندان کرده است و امیدواریم برگزاری این جشنواره بتواند گامی هر چند کوچک برای کمک به رفع معضل آلودگی هوای تهران باشد.
 
وی گفت: ارسال 20 اثر نقاشی و انشاء توسط کودکان ناتوان جسمی به دبیرخانه از جمله موضوعات مورد توجه اعضای شورای اسلامی شهر تهران در هنگام بازدید از جریان داوری آثار بود. به همین منظور اعضای شورا تأکید کردند که از این کودکان در آیین پایانی جشنواره به صورت ویژه قدردانی شود.
 
گفتنی است جشنواره آسمون شهرمون! باهدف رساندن پیام آثار و عواقب آلودگی هوای پایتخت از نگاه کودکان در قالب نقاشی و انشاء به مسئولین و متولیان این حوزه توسط روابط عمومی شورای اسلامی شهر تهران در حال برگزاری است و در آیین پایانی که 17/11/92 برگزار می‌شود، از 70 نفر از کودکان و نوجوانان برگزیده با جوایز نفیسی قدردانی خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
فرهاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۰
اینا ده نفر اگه باشن دو روزه نفری هزارتا نقاشی دیدن؟؟ چقدر پرکارن
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟