صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نشست دولت و مجلس غیرعلنی است

کد خبر: ۳۷۴۸۹۶
| |
2998 بازدید
مدیرکل فرهنگی و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی گفت: نشست مشترک دولت و مجلس امشب بدون حضور خبرنگاران و به صورت غیرعلنی برگزار می‌شود.

مهدی کیایی مدیرکل فرهنگی و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به نشست مشترک دولت و مجلس گفت: این نشست قرار است امشب و پس از نماز مغرب و عشاء برگزار شود.

وی افزود: براساس برنامه‌های انجام شده قرار است نشست مشترک دولت و مجلس به صورت غیرعلنی و بدون حضور خبرنگاران برگزار شود.

مدیرکل فرهنگی و روابط عمومی مجلس در ادامه تصریح کرد: رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت امشب میهمان نمایندگان مجلس خواهند بود که نشست مشترک دولت و مجلس در صحن پارلمان برگزار می‌شود.

کیایی خاطرنشان کرد: دراین نشست قرار است در مورد بودجه سال 93 بحث و تبادل نظر شود و رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت شام را میهمان نمایندگان و رئیس مجلس خواهند بود.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان