توقیف 3 کامیون حامل احشام بدون مجوز در داراب
فرمانده انتظامی داراب استان فارس از توقیف سه کامیون حامل اجشام بدون مجوز در این شهرستان خبر داد.
به گزارش فارس از شیراز به نقل از روابط عمومی دفتر فرماندهی انتظامی استان فارس، حسین دیندارلو اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان داراب هنگام گشتزنی، به سه کامیون بنز مظنون شدند و آنها را متوقف کردند.
وی افزود: در بازرسی از این سه خودرو 280 راس احشام بدون مجوز کشف و در این مورد چهار نفر که یکی از آنها اهل کرمانشاه بود دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.
اینئ مسئول با بیان اینکه این احشام از استان آذربایجان غربی، (ماکو) بارگیری شده بود، گفت: در این مورد پرونده مقدماتی تشکیل و تحویل اداره دامپزشکی داراب شد.
کشف احشام مسروقه در ارسنجان
فرمانده انتظامی ارسنجان از دستگیری یک سارق و کشف احشام مسروقه از وی در این شهرستان خبر داد که در صندق عقب یک خودرو پژو مخفی شده بود.
عطاء پزشک در تشریح این خبر گفت: ماموران انتظامی شهرستان ارسنجان هنگام کنترل خودروهای عبوری در جاده ارسنجان به سمت آباده طشک، به یک خودرو پژو 405 مظنون و برای متوقف کردن آن وارد عمل شدند.
وی ادامه داد: زمانی که ماموران قصد داشتند خودرو را متوقف کنند، راننده بدون توجه به فرمان ایست اقدام به فرار کرد که پس از مسافتی تعقیب و گریز خودرو متوقف و در بازرسی از آن 11 گوسفند مسروقه که در صندوق عقب قرار داده شده بود کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان ارسنجان اضافه کرد: در این مورد فردی اهل شهرستان فیروزآباد دستگیر و برای ادامه تحقیقات به پلیس آگاهی منتقل و در تحقیقات هشت سرقت احشام از وی کشف شد.
پزشک ادامه داد: این سارق با همدستی یک نفر دیگر سرقتها را انجام میداده که تلاش ماموران برای دستگیری همدست وی ادامه دارد.


