سارقان خانههاي ويلايي تبريز دستگير شدند
سرهنگ صابر عباسزاده، رييس پليس آذربايجان شرقي از دستگيري سارقان منازل ويلايي و كشف هشت فقره سرقت خبر داد.
به گزارش اعتماد، به گفته وي سارقاني كه به صورت سريالي از خانههاي ويلايي شهر تبريز سرقت ميكردند، دستگير شدند و به جرم خود اعتراف كردند.
سرهنگ صابر عباسزاده گفت: درپي وقوع چندين فقره سرقت ازمنازل ويلايي درسطح كلانشهر تبريز در محدوده كلانتريهاي 15، 11 و 20 موضوع به صورت ويژه در دستور كار كارآگاهان اداره مبارزه با سرقت اين پليس قرارگرفت.
وي ادامه داد: با تجميع پروندهها و بررسي شيوه سارقين و بازديد از صحنههاي سرقت و اطراف محلهاي وقوع سرقت به جهت به دست آمدن سرنخ، موضوع مورد بررسي قرارگرفت وتشابه شيوههاي بهكاررفته و زمان سرقتها كه در يك ساعت مشخص بوده سريالي بودن سرقتها را نشان ميداد.
اين مقام انتظامي افزود: با توجه به اينكه گوشي موبايل يكي از متهمان در صحنه سرقت يكي از شكات جا مانده بود اقدامات فني انجام و پس از بررسي مشخص شد از موبايل فوق چندين بار با فردي به نام «م» كه ساكن تبريز است تماس گرفته شده است.
با شيوههاي خاص پليسي نامبرده شناسايي وبلافاصله طي عملياتي دستگير و به يگان دلالت داده شد.
عباسزاده با بيان اينكه متهم در بازجوييهاي به عمل آمده توسط كارآگاهان ابتدا منكر ارتكاب هر گونه سرقت شد، گفت: متهم در جريان بازجويي با ارائه دلايل و مدارك و كشف نمونه اموال مسروقه در بازرسي از منزل لب به اعتراف گشود و به هشت فقره سرقت منزل با همدستي افرادي به نامهاي «م»، «الف»و «ر» اقرار كرد كه هرسه متهم اهل و ساكن استان لرستان، شهرستان خرم آباد بودند.
به گفته سرهنگ عباسزاده متهم رديف اول دريكي از كارخانجات تبريز مشغول بهكار بود كه با اخذ دستور مقام قضايي طي عملياتي شناسايي و دستگير شد و در ادامه تحقيقات پس از اخذ نيابت قضايي، كارآگاهان به شهرستان خرمآباد عزيمت و متهم رديف دوم را دستگيركردند و متهم رديف چهارم نيز در مخفيگاه خود شناسايي و دستگير شد.
رييس پليس آگاهي استان گفت: متهمان در تحقيقات تخصصي و علمي به هشت فقره سرقت از منازل در سطح شهر تبريز با مشاركت يكديگر اعتراف و در بازرسي از منازل متهمان تعداد چهار دستگاه لپتاپ مسروقه و مقاديري بدليجات، سه دستگاه گوشي موبايل، دو دستگاه دوربين عكاسي و يك دستگاه تلويزيون السيدي كشف و ضبط وپرونده متشكله به همراه متهمان و شكات به دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان تبريز ارسال شد كه كليه سارقين با صدور قرار قانوني روانه زندان شدند.


