صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ادغام انتخابی جام‌جهانی و جام‌ملتهای آسیا

کار آسیایی‌ها برای صعود به جام‌جهانی سخت‌تر شد

کد خبر: ۳۷۴۳۶۸
| |
6044 بازدید
کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد جام ملتهای آسیا سال 2019 باحضور 24 تیم برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، جلسه‌ی کمیته‌ی فنی کنفدراسیون فوتبال آسیا AFC برگزار شد و دراین کمیته تصمیم گرفته شد تا از سال 2019 جام ملت‌های آسیا با حضور 24 تیم برگزار شود.

این کمیته‌ همچنین تصمیم گرفت جام چلنج کاپ سال 2014 که در مالدیو برگزار می‌شود آخرین دوره‌ی این رقابت‌ها باشد و دیگر این رقابت‌ها برگزار نخواهد شد.

همچنین تصمیم گرفته شد که رقابت‌های انتخابی جام جهانی و جام ملت‌های آسیا ادغام شود و فرمت مسابقات به این ترتیب خواهد بود که کشورهای شرکت‌کننده به 8 گروه مقدماتی تقسیم خواهند شد که سرگروههای 8 گروه و 4 تیم دوم برتر به دور نهایی انتخابی جام جهانی و جام ملت‌های آسیا راه خواهند یافت. سرنوشت سایر تیم‌ها برای حضور در جام ملت‌های آسیا به این ترتیب مشخص می‌شود که تیم‌های باقی مانده باید در شش گروه 4 تیمی بر سر کسب 12 سهمیه باقی مانده جام ملت‌ها رقابت کنند.

به این ترتیب رقابت‌های انتخابی جام جهانی که در حال حاضر با 10 تیم برگزار می‌شود از دوره بعدی با حضور 12 تیم برگزار می‌شود.

شیخ سلمان رئیس AFC درباره‌ی تغییر شکل برگزاری رقابت‌ها در قاره‌ی آسیا گفت: مسابقات فوتبال مهمترین محصول AFC محسوب می‌شود و من خوشحالم که این رقابت در شرایط خوبی برگزار خواهد شد. مطمئنم که این تغییر و تحولات به سود قاره آسیا می‌شود و فوتبال این قاره از آن سود خواهد برد.

به گزارش ایسنا، برگزاری رقابت‌های انتخابی جام ملت‌های آسیا در کوران آماده‌سازی تیم‌های آسیایی راه یافته به جام جهانی در ماه‌های اخیر بارها با اعتراض کارلوس کی‌روش مواجه شد که به نظر می‌رسد این تغییر در برگزاری رقابت‌ها به نوعی پاسخ به توصیه‌های سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟