صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ثروتمندان یارانه‌بگیر جریمه می‌شوند

کد خبر: ۳۷۴۳۵۶
| |
10167 بازدید
|
۸

یک عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه از تصویب پیشنهادی در کمیسیون تلفیق خبر داد که بر اساس آن ثروتمندان یارانه‌بگیر در سال آینده جریمه می‌شوند.

غلامعلی جعفرزاده‌ ایمن‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به موجب مصوبه امروز کمیسیون تلفیق، یارانه نقدی صرفا به سرپرستان خانوارهای نیازمند متقاضی، پرداخت خواهد شد که مجموعه درآمد سالیانه آنها کمتر از رقم تعیین شده توسط دولت باشد و در موعد تعیین شده به مراکز ثبت‌نام مراجعه کنند.

نماینده مردم رشت در مجلس اضافه کرد که رقم تعیین شده هر سال متناسب با تورم،‌ خط فقر و شاخصه‌های مربوطه از سوی دولت تعیین می‌شود.

وی افزود: بر اساس این مصوبه چنانچه بعد از تحقیق و بررسی اموال و حساب‌های بانکی مشخص شد که اشخاص با درآمد بیشتر از مبلغ فوق اقدام به دریافت یارانه کرده‌اند به میزان سه برابر یارانه دریافتی جریمه خواهند شد.

به گفته این عضو کمیسیون تلفیق، این مصوبه به پیشنهاد کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل 44 در کمیسیون تلفیق به تصویب رسید و به عنوان یک بند به تبصره 21 (مربوط به هدفمندی) الحاق شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲۹
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
شما نمایندگان که شورش را دیگه درآورید...بابا اگر مردم بگویند ما یارانه نمی‌خواهیم و فقط قیمتها را به قبل برگردانید شما دست از سر ما بر می‌دارید؟
میربلوکی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
یارانه حق همه ملت ایران است.منابع ملی ایران باید برای همه مردم هزینه شود.جریمه واین حرفها واقعا ظلم است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
حالا که اینطور شد همه میرن پولاشون را از بانک ها خارج می کنند. آخه اینم شد برنامه ریزی
کلباسی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
22 سال پیش در آلمان نرخ بلیط اتوبوس درون شهری بین یک تا سه مارک با شرایط مختلف
بود . ظاهرا کسی بلیط مسافر را کنترل نمیکرد
اما اگر بطور تصادفی بازرس خط از مسافری بلیط میخواست و نداشت او را 60 مارک جریمه میکرد. از ثروتمندان یارانه خوار حریص ایران باید
جریمه های قبل را هم بگیرند البته ثروتمندان!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
خوب الحمدالله یک راهکار مناسبی برای هدفمندی یارانه های نقدی پیدا شد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
اگه هر ایرانی فقط یک شماره حساب ارزی و ریالی داشته باشد خیلی از فسادها کنترل خواهد شد یا اینکه چندین حساب آن به یک حساب اصلی در بانک مرکزی متصل باشد.
ناشناس
|
Austria
|
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
خیلی مسخره است!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
چرا؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟