صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پای دلالان به بازار مسکن مهر باز شد

کد خبر: ۳۷۴۳۲۳
| |
3684 بازدید

عضو کمیسیون عمران مجلس، گفت: ابلاغ مصوبه آزادسازی نقل و انتقال مسکن مهر توسط دولت باعث افزایش دلال بازی در بازار و حتی می تواند منجر به بالارفتن قیمت ها در بازار مسکن شود.

علیرضا خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به ابلاغ مصوبه آزادسازی نقل و انتقال مسکن مهر توسط دولت، گفت: آزادسازی نقل و انتقال مسکن مهر به معنای شانه خالی کردن دولت از تکمیل واحدهای نیمه تمام این پروژه است و می‌توان عنوان کرد دولت با این مصوبه به نوعی خود را از تعهدات مسکن مهر خلاص می‌کند.

نماینده مردم سمنان و مهدی شهر در مجلس شورای اسلامی، افزود: فلسفه ساخت و ساز مسکن مهر، خانه دار کردن اقشار فاقد مسکن و ضعیف جامعه بود، اما به نظر می‌رسد با آزادسازی معاملات واحدهای مسکن مهر، این طرح از دست اقشار آسیب پذیر جامعه خارج شود.

وی تصریح کرد: ابلاغ مصوبه آزادسازی نقل و انقال مسکن مهر توسط دولت باعث افزایش دلال بازی در بازار مسکن شده و حتی می تواند منجر به بالارفتن قیمت مسکن شود.

خسروی اظهار کرد: اینکه گفته می‌شود با آزادسازی خرید و فروش مسکن مهر به متقاضیان جدید، زمینه حضور گروه‌های اجتماعی متعدد در سایت‌های مسکن مهر، فراهم می‌شود امری نادرست و غیرقابل تحقق است.

این نماینده مردم در مجلس نهم، ادامه داد: آزادسازی نقل وانتقال مسکن مهر باعث فقیرتر شدن اقشار آسیب پذیر و فاقد مسکن شده و برعکس می‌تواند درآمدزایی جدیدی را برای اقشار مرفه کشور ایجاد کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس، خاطر نشان کرد: افراد زیادی با هزاران امید و آرزو در طرح مسکن مهر ثبت نام کرده‌اند، اما نه‌تنها باید مبالغ بیشتری برای دریافت مسکن خود پرداخت کنند، بلکه با آزادسازی خرید و فروش مسکن مهر مشاهده می‌کنند که ملک آنها به راحتی در اختیار اقشار مرفه جامعه قرار می‌گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟