هفته هجدهم بوندسلیگا
هامبورگ مقابل شالکه به زانو درآمد
کد خبر: ۳۷۴۲۱۸
| | 2244 بازدید
تیم فوتبال شالکه در دیداری خارج از خانه هامبورگ را از پیشرو برداشت.
به گزارش تسنیم، پرونده هفته هجدهم مسابقات فوتبال بوندسلیگای آلمان شب گذشته (یکشنبه) با انجام یک دیدار بسته شد. در آخرین بازی هفته تیم فوتبال هامبورگ در حالیکه در ورزشگاه نوردبانک آرهنا پذیرای شالکه بود با نتیجه 3 بر صفر مقابل میهمان خود تن به شکست داد.
برای شالکه در این دیدار کلاس یان هونتلار (34)، جفرسون فارفان (53) و مکس مِییر (56) گلزنی کردند تا شالکه با 31 امتیاز در مکان پنجم جدول بوندسلیگا بایستد. هامبورگ هم با قبول این شکست 16 امتیازی باقی ماند و تغییری در رده شانزدهمیاش به وجود نیامد.
در دیداری عقبافتاده از هفته هفدهم بوندسلیگا بایرن مونیخ صدرنشین چهارشنبه شب میهمان اشتوتگارت خواهد بود.
در جدول ردهبندی بوندسلیگا تیم فوتبال بایرن مونیخ با 47 امتیاز و یک بازی کمتر صدرنشین است و تیمهای بایرلورکوزن و بورسیا دورتموند به ترتیب با 37 و 33 امتیاز در ردههای دوم و سوم هستند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


