صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واكنش قاليباف يه اظهارات يك مداح تهراني

به اعتقاد من حركت ناشايستي است و من نيز دنبال اين نبوده و نيستم كه به چنين مسائلي پاسخ بدهم.
کد خبر: ۳۷۳۹
| |
22032 بازدید

شهردار تهران در پاسخ به پرسشي درباره انتقادات تند يكي از مداحان تهران گفت: اگر در سالي كه به گفته مقام معظم رهبري سال اتحاد ملي و انسجام اسلامي ناميده شده است و در روز عرفه، روزي كه روز معنويت و وحدت و خلوص و دلجويي است، چنين رفتاري صورت گرفته، به اعتقاد من حركت ناشايستي است و من نيز دنبال اين نبوده و نيستم كه به چنين مسائلي پاسخ بدهم.

به نوشته جمهوري، دكتر محمدباقر قاليباف، شهردار تهران، صبح ديروز در حاشيه همايش دومين سالگرد تأسيس سامانه 137 شهرداري تهران كه در مركز همايش‌هاي سازمان صداوسيما برگزار شده بود، در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش يكي از خبرنگاران درباره اظهارات تند و انتقادي يكي از مداحان معروف تهران در مراسم دعاي عرفه درباره گفته‌ها و اقدامات شهردار تهران و اين‌كه گفته شده اظهارات اخير شهردار تهران در واقع نوعي نيرو جمع كردن براي خرج كردن در زمان انتخابات رياست‌جمهوري است، گفت: اجازه بدهيد من در اين زمينه صحبت نكنم، چرا كه بارها گفته‌ام اينها بداخلاقي است كه انجام مي‌دهند. من گمان مي‌كنم مردم ما آگاهتر از اين افراد هستند.
شهردار تهران تصريح كرد: مردم آگاه هستند. با اين بداخلاقي‌ها چه در جنبه‌هاي مديريتي چه در بحث‌هاي شخصي و چه در استفاده ابزاري از دين، كار به جايي نمي‌رسد.

شهردار تهران در پاسخ به پرسش يكي از خبرنگاران پيرامون بحثي كه چندي پيش درباره تقسيم استان تهران به چندمنطقه و انتخاب يك استاندار براي هر منطقه مطرح شده است و اينكه آيا به اعتقاد شما اين تصميم در مديريت واحد شهري خدشه‌اي وارد نمي‌كند گفت: من در جريان اين قضيه نيستم، اما به هر حال تقسيمات كشوري و سازماندهي تقسيمات كشوري، از وظايف دولت است و مجموعه‌هاي شهري نيز ضوابط و قوانين خود را دارند.
قاليباف در پاسخ به پرسش خبرنگاري كه از سرنوشت گورستان‌هاي جديد شهر تهران پرسيد نيز گفت: دو محل در شرق و غرب تهران شناسايي شده است؛ كار در شرق تهران پيش رفته و برخي از ‌املاك و زمين‌هاي اين منطقه به تملك شهرداري درآمده و نقشه‌ها نيز آماده شده است. بخش ديگري از زمين‌ها نيز در اختيار افراد ديگري است كه شهرداري بايد با آنها مذاكره كند تا بتوانيم براي گسترش گورستان‌هاي شهر اقدام كنيم.

شهردار تهران تأكيد كرد: گمان نمي‌كنم اين يك بحران جدي براي شهر تهران باشد و حتما تا پيش از پايان سال آينده اين كار انجام مي‌شود و هم‌اكنون نيز مقدمات كار در حال انجام است.
شهردار تهران در پاسخ به پرسش ديگري كه درباره جمع‌آوري مخازن زباله پلاستيكي از سطح شهر و جايگزيني سطل‌هاي زباله فلزي به جاي آنها و همچنين بي‌كيفيت بودن اين مخازن گفت: مطالعات كارشناسي و فني به درستي صورت گرفته و مخازني كه هم‌اكنون مورد استفاده قرار مي‌گيرد، همگي استاندارد بين‌المللي هستند و بخشي نيز ساخته شده كشورهاي خارجي هستند و همه دنيا از آنها استفاده مي‌كنند.

شهردار تهران در پاسخ به اظهارات رئيس شوراي اسلامي شهر تهران مبني بر ضرورت حذف واژه «بي.آر.تي» از روي اتوبوس‌هاي سريع‌السير مسير دپوي شرق به آزادي نيز گفت: مهندس چمران سخن درستي گفته‌اند و اصل 15 قانون اساسي ما نيز در اين موضوع است كه بايد فارسي را پاس بداريم و قطعا نيز اين گونه است. به هر حال، واژه «بي.آر.تي» يك كلمه انگليسي است و بايد معادل‌سازي شود و يك كلمه مناسب جايگزين شود، اما اين وظيفه شهرداري تهران نيست، بلكه بر عهده فرهنگستان زبان فارسي است كه اين كار را انجام دهد و ما هم در صورتي‌كه آنها اين نام را انتخاب كنند، آماده هستيم كه اصل قانون اساسي را رعايت کنيم.

قاليباف در پاسخ به پرسشي مبني بر اين‌كه جوايزي كه چندي پيش از سوي شهرداري تهران به تعدادي از شهروندان به دليل پرداخت به موقع عوارض اهدا شده بود بر چه مبنايي صورت گرفته است، گفت: ما در همان آغاز سال اعلام كرديم كه هر كس سر وقت و به ويژه يكجا مجموعه عوارض خود را پرداخت كند، در نهايت قرعه كشي كرده و از بين همه آنهايي كه عوارضشان را سر موعد پرداخته‌اند، به تعدادي از شهروندان جايزه مي‌دهيم.

شهردار تهران افزود: بنا بر قرعه‌كشي انجام شده، به 22 نفر پرايد، هزار نفر سكه و صد نفر وام تعلق گرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۳
این جایزه را به مستاجرها بدهید که سر موقع اجاره های منازل را می پردازند . مالیات حقوق را می دهند . و سر سال اجاره را زیاد می کنند و صدایشان هم به جائی نمی رسد .
با تشکر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۴
اين جوايز را به اونايي بدين كه در حكومت اسلامي در منازل خشت و گلي و كلنگي و كپر زندگي ميكنند بويژه در جنوب استان كرمان به راحتي قابل لمسه.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟