صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مراسم معارفه مدیر عامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی

وزیر ورزش: با تدبیر،بر تحریم ها فائق می‌آئیم

کد خبر: ۳۷۳۸۱۰
| |
3123 بازدید
مراسم معارفه مدیرعامل جدید شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت ورزش و جوانان، این مراسم صبح امروز شنبه با حضور محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان، سید مناف هاشمی، معاون توسعه منابع و پشتیبانی و حسین نوروزی، مدیر کل حراست وزارت ورزش و جوانان در سالن همایش‌های مجموعه ورزشی انقلاب برگزار شد.

در ابتدای این مراسم مهندس رحیمی، معاون فنی شرکت توسعه و نگهدای اماکن ورزشی در مورد فعالیت‌های اجرایی این شرکت توضیحاتی را ارائه کرد. سپس مصطفی مدبر که به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت از وزیر ورزش و جوانان حکم گرفته است، از برنامه‌هایی که دارد، گفت:« در گذشته زحمات زیادی کشیده شده و امکان ورزشی زیادی ساخته شده است هرچند بعضی از این اماکن به خوبی بهره‌برداری و نگهداری نشده‌اند. اولویت ما اتمام پروژه‌هایی است که پیشرفت فیزیکی بالایی دارند. امیدوارم دولت و مجلس عنایت ویژه‌ای به ساخت و نگهداری اماکن ورزشی داشته باشند.»

گودرزی هم که در این مراسم حاضر بود، مدبر را به عنوان مدیرعامل جدید شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی معرفی کرد. وزیر ورزش و جوانان در این مراسم گفت:« توسعه زیرساخت‌های ورزشی یکی از اصلی‌ترین معیارها و محورهای توسعه ورزشی در هر کشوری است. امروز از زحمات آقای ترکاشوند و سایر عزیزان در این حوزه تکریم و آقای مدبر را به عنوان مدیر جدید این شرکت معرفی می‌کنیم.»

وی همچنین گفت که باید توسعه زیرساخت‌ها با خودکفایی مالی همراه شود: «‌ سازمان‌های ماتریسی، مدرن‌ترین نوع سازما‌ن‌های حوزه مدیریت هستند. در این سازمان‌ها بناست حوزه‌های تخصصی تفکیک شوند و در تعامل ، این سازمان‌ها با هم خدمت‌رسانی هماهنگ کنند. باید به این سمت برویم که این‌ سازمان‌های ماتریسی توسعه یابند. در این شرایط هزینه‌ها کاهش و بهره‌وری افزایش پیدا می‌کند. آنچه که از ظاهر فعالیت‌های شرکت توسعه و نگهداری برمی‌آید، توفیق است اما به نظرم آن منظوری که از تاسیس شرکت مدنظر بوده، به دست نیامده است. بحث بودجه هر چند جز شروط اساسی است، اما به تنهایی کافی نیست. توسعه زیرساخت‌ها باید با خودکفایی مالی همراه باشد. شرکت توسعه و نگهداری باید طبق برنامه چابک می‌شده اما الان ببینید که چاق‌تر و لَخت‌تر نشده است ؟ سیاست‌های دولت تدبیر و امید این است که تدبیر کنیم تا امید محقق شود.»

دکتر گودرزی از کاهش اعتبارات ورزش طی سال های اخیر گفت و افزود:« بودجه سال 90 از سال 91، 91 از 92 و 92 از 93 بیشتر بوده است. سال 93 ارزش اعتبارات اجرایی با توجه به کاهش ارزش پول و افزایش قیمت‌ها حدود 10 درصد سنوات قبل خواهد بود. پس ما برای اتمام این پروژه‌ها مشکلات بسیار زیادی داریم. 10 برابر تعداد پروژه‌های در دست ساخت شرکت توسعه و نگهداری در شهرهای مختلف کلنگ به زمین زده شده و برای مردم آن منطقه یک حق ایجاد شده است. باید‌ روش‌های دیگری غیر از تخصیص‌های دولت برای گذر از این بحران پیدا کنیم.»

وزیر ورزش و جوانان برای تکمیل پروژه‌های در حال ساخت و رفع مشکل اعتبارات راه‌ حل‌هایی را پیشنهاد داد:«‌یکی تغییر کاربری است. می‌توان مجموعه‌های ورزشی را فروخت و با پول آن به اتمام پروژه‌های خود کمک کنیم. راه دیگر کمک گرفتن از بخش خصوصی است. یک راهکار دیگر هم استفاده از استطاعت و توان‌ مندی های سایر نهادها مانند شهرداری‌ها است. پروژه‌هایی را که زیر 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند، حتی به نظر من زیر 75 درصد، واگذار کنیم و مشارکتی پروژه را پیش ببریم. راهکار دیگر فاینانس است. دوستان درحال تلاش هستند که از منابع خارجی یا مطالبات بتوانیم استفاده کنیم. سنت حسنه وقف هم همچنان مورد توجه خیرین است. وقف یک فضای ورزشی از وقف یک مدرسته حتی اولی‌تر است. چون ایجاد فضای ورزشی از بزه و جرم جلوگیری می‌کند و ثواب قابل توجهی خواهد داشت.

دکتر گودرزی ساخت‌ و سازهای بی‌رویه را یکی از مشکلات جدی وزارت ورزش و جوانان دانست:«‌چالشی که در آینده خود را نشان خواهد داد، معارضین هستند. متاسفم که اعلام کنم در اکثریت دعواهایی که در دادگاه‌ها برگزار شده، ما بازنده‌ بوده‌ایم. مشکل دیگر ساخت‌ و سازهای بی‌رویه و بدون مطالعه و تخصص در امکان ورزشی است. همین مجموعه انقلاب به یک پارکینگ متوقف تبدیل شده است. این ساخت‌و سازها باید توسط شرکت توسعه و نگهداری با منابع مالی خود فدراسیون‌ها انجام شود. امیدوارم با تدبیر بتوانیم بر تحریم‌ها و مضایق فائق بیاییم و تلاش کنیم یک وحدت عمومی در حوزه ساخت و اجرا به وجود بیاید.»

در پایان این مراسم از زحمات علی ترکاشوند و محمد خاک‌کار که دو ماه سرپرست شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی بود، قدردانی شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟