صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درگیری تمام عیار در پایتخت اوکراین

گرچه ویکتور یانوکوویچ، رئیس جمهوری اوکراین، از کشته شدن تعدادی از معترضین در روزهای گذشته ابراز تاسف کرد و آن را نتیجه تحریکات مخالفان تندرو خود دانست، و حتی گام را فراتر گذشات و معترضین را به مذاکره فراخواند و از مردم خواست به خانه های خود بازگردند، اما ظاهراً درگیریهای کیف به سایر شهرها نیز کشیده شده و این کشور در آستانه بحران جدی قرار گرفته است.
کد خبر: ۳۷۳۷۳۷
| |
13883 بازدید
|
درگیری تمام عیار در پایتخت اوکراین!
گرچه ویکتور یانوکوویچ، رئیس جمهوری اوکراین، از کشته شدن تعدادی از معترضین در روزهای گذشته ابراز تاسف کرد و آن را نتیجه تحریکات مخالفان تندرو خود دانست، و حتی گام را فراتر گذاشت و معترضین را به مذاکره فراخواند و از مردم خواست به خانه های خود بازگردند، اما ظاهراً درگیریهای کیف به سایر شهرها نیز کشیده شده و این کشور در آستانه بحران جدی قرار گرفته است.

به گزارش "تابناک" به نقل از آسوشیتدپرس حداقل سه نفر از معترضین در تظاهرات روزهای توسط پلیس کشته شده اند. براساس این گزارش ظاهراً دو نفر در اثر گلوله و یک نفر به دلیل سقوط از بلندی کشته شده اند.

ویکتور یانوکوویچ، رئیس جمهوری اوکراین، از کشته شدن این افراد ابراز تاسف کرد و آن را نتیجه تحریکات مخالفان تندرو خود دانست. یانوکوویچ معترضین را به مذاکره فراخواند و از مردم خواست به خانه های خود بازگردند.

سه حزب اصلی مخالف دولت، با انتشار بیانیه مشترکی، ویکتور یانوکوویچ و وزیر کشور را مسئول این قتل ها دانستند.خیابان های کیِف روز گذشته نیز صحنه درگیری خونین میان مخالفانِ دولت و نیروهای پلیس بوده است.

اعتراضات در اوکراین از اواخر نوامبر گذشته پس از آن آغاز شد که «ویکتور یانوکوویچ» از امضای پیمان همکاری با اتحادیه اروپا سرباز زد.هفته گذشته پس از آن که یانوکوویچ قوانین سخت تری برای محدود کردن اعتراضات تسلیم پارلمان کرد، تظاهرات شدت گرفت.

با توجه به سرایت تظاهرات به سایر شهرهای اوکراین، بیم آن می رود اگر تدبیری جدی برای فرو نشاندن اعتراضات خیابانی از سوی دولت مردان اوکراینی تدبیر و اجرا نگردد، این کشور با بحران بسیار جدی و حتی جنگ داخلی نیز روبرو خواهد شد.

ارتباط با صفحه عکس
photo@tabnak.ir


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۴۳
انتشار یافته: ۱۳
siavash
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
یاد call of duty افتادم :)))
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
ولی من یاد کشورهای آفریقایی افتادم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
اینا فتنه گرن
پاسخ ها
محسن
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
ملت نفهم به این جماعت می گویند.
امیدداوالا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
بهاراروپایی؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۳:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۶
ایشالا
پیام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
حیف این کشور نبود>؟؟؟؟؟؟
بس کنید
پاسخ ها
كامبيز
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۶
چه جاهايي رفتيم تو كيف و اودسا .حيف
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
عکس اخر:اتش یانورافتاب؟؟؟؟
پاسخ ها
محسن
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
آتیشه. خیلی خنده داره. یارو خودش اینقدر تو فازه که نفهمیده !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
تو عکس پنجمی یه عروسک هستش
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۶
جالبه اونجاهم سطل آشغال توآشوبها نقش داره!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۶
مردم بدبخت به اینا می گن که تصمیمات تو مسکو و واشنگتون گرفته می شه اونوقت خونش رو اینا می دن
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟