اعتياد، سرقت اينترنتي را رقم زد
مرد جواني که به دليل اعتياد به مواد مخدر مبلغ 12 ميليون ريال از حساب عمويش به سرقت برده بود، توسط پليس فتا غرب تهران دستگير شد.
به گزارش مردم سالاری، سرهنگ اصغر باقريان، رئيس پليس فتا غرب استان تهران در اين خصوص گفت: مرد جواني با مراجعه به دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان اسلامشهر اعلام داشت مبلغ 12 ميليون ريال به صورت اينترنتي از حساب وي به سرقت رفته است.
وي ادامه داد: با توجه به ابعاد فني و تخصصي، پرونده جهت رسيدگي به کارشناسان پليس فتا غرب تهران ارجاع شد که در پي بررسي هاي بعمل آمده توسط اين کارشناسان، مشخص شد مبالغ مطروحه در پرونده به صورت خريد اينترنتي و انتقال وجه از حساب شاکي به سرقت رفته است.
باقريان افزود: با مشخص شدن نحوه سرقت انجام گرفته، رسيدگي به پرونده وارد مرحله جديدي شد لذا با واکاويهاي فني تر، کارشناسان پليس فتا غرب تهران توانستند رد پاي سارق را در فضاي مجازي شناسايي و وي را دستگير کنند.
رئيس پليس فتا غرب تهران در ادامه گفت: با توجه شواهد و اسناد آشکار ارائه شده توسط پليس متهم که برادرزاده شاکي بود در بازجوييهاي پليس راهي جزء اعتراف به بزه انتسابي نيافته و عنوان داشت که براي تأمين هزينه مواد مخدري که مصرف مي کرده، کارت عابر بانک عمويش را به سرقت برده و با تعريف رمز دوم براي آن به طرق مختلف اقدام به خالي کردن حساب بانکي وي کرده است.
وي در پايان افزود: با توجه به اعترافات متهم پرونده جهت صدور حکم به مراجع قضائي ذيصلاح ارجاع و متهم با صدور قرار 200 ميليون ريالي آزاد شد.


