صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حامیان اسد در خیابان‌های سوئیس تجمع کردند

کد خبر: ۳۷۳۳۰۹
| |
4076 بازدید

حامیان بشار اسد به مناسبت برگزاری ژنو 2 در سوئیس تجمع کرده و حمایت خود را از نظام سوریه اعلام کردند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه مصری الیوم السابع، سوری‌های حامی بشار اسد، رئیس‌جمهوری این کشور چهارشنبه شب به مناسبت برگزاری ژنو 2 در سوئیس تجمع کرده و پرچم‌های سوریه،‌ایران و روسیه را در دست گرفتند.


آنها همچنین عکس‌هایی از سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان در دست گرفته و با سر دادن شعارهایی خواهان موفقیت‌آمیز بودن مذاکرات ژنو 2 شدند.

حامیان بشار اسد همچنین پلاکاردهایی در دست گرفتند که بر روی آن نوشته شده بود «آری به انتخاب مجدد بشار اسد».

این در حالی است که جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی مداخله‌جویانه تصریح کرده است که بشار اسد هیچ جایی در ‌آینده سوریه ندارد.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟