صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

میرزاده:‌ دانشجوی ستاره‌دار نداریم

کد خبر: ۳۷۲۵۲۶
| |
3561 بازدید

رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: محرومیت دانشجو از ادامه تحصیل یک محرومیت اجتماعی است که نیاز به حکم قاضی دارد.

به گزارش ایسنا دکتر حمید میرزاده با اشاره به دانشجویان ستاره‌دار و وضعیت آنان اظهار کرد: حکم دانشجویان ستاره‌دار این است که از ادامه تحصیل محروم باشند اما بر اساس مطالعات من محرومیت دانشجو از ادامه تحصیل یک محرومیت اجتماعی است و نیاز به حکم قاضی دارد و اگر قوه قضاییه حکم دهد که این دانشجو از حق تحصیل محروم است، دانشگاه نیز طبق آن حکم باید عمل کند.

رییس دانشگاه آزاد گفت: دانشجوی ستاره‌دار در دانشگاه آزاد نداریم.

وی همچنین با اشاره به طرحی ایمیلی به نشانی mirzadeh@iau.ac.ir جهت مکاتبه خانواده دانشگاه آزاد با رییس دانشگاه تصریح کرد: اگر استاد، دانشجو و یا کارمندی احساس می‌کند که حقی از آن‌ها در سال‌های گذشته ضایع شده است می‌تواند به ما رجوع کنند و مطمئن باشند که قطعا شکایت آن‌ها پیگیری خواهد شد.

میرزاده در خاتمه خاطرنشان کرد: روزی دو بار این ایمیل‌ها چک می‌شود و دانشجویان و اساتید می توانند مطمئن باشند که به شکایت آنان قطعا رسیدگی خواهد شد

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات