صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نقل و انتقالات نیم فصل لیگ برتر تکواندو

کد خبر: ۳۷۲۲۹۱
| |
3166 بازدید

فصل نقل و انتقالات دوازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر تکواندو، با تغییر درترکیب چهار تیم به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، فصل نقل و انتقالات لیگ برتر تکواندواز 9 دی( پس از برگزاری رقابت های هفته ششم و هفتم و اتمام دیدارهای دور رفت) آغاز شد و تا 24 دی ماه ادامه داشت که در این مدت تنها چهار تیم تغییراتی در ترکیب تیم های خود انجام دادند.

شرکت ملی حفاری ایران میثم باقری را که پیش از این در اختیار تیم دانشگاه آزاد بود، به عضویت خود در آورد.

افشین ساکت از شرکت ملی حفاری ایران و احمد محمدی از صنایع استیل البرز، برای نیم فصل دوم لیگ برتر به عضویت تیم دانشگاه آزاد درآمدند، تا برای حضور در این رقابت ها، زیر نظر سید نعمت خلیفه تمرینات آماده سازی خود را پیگیری کنند.

پاس قوامین هم فرشاد فروغی کیا از شرکت ملی حفاری ایران را برای دور برگشت لیگ برتر به خدمت گرفت.

تیم صنایع استیل البرز محمد کاظمی از دانشگاه آزاد، حسین کیانی از شرکت ملی حفاری ایران و رضا حسن زاده و عارف حق نیاز را به ترکیب خود اضافه کرد.

شهرداری ورامین که عنوان قهرمانی نیم فصل را از آن خود کرد، پیش از آغاز دیدارهای لیگ برتر سال جاری، بهترین تکواندوکاران را جذب کرد و مسئولان این باشگاه برای نیم فصل دوم تغییری در ترکیب تیم خود انجام ندادند و شهرداری ورامین با همان ترکیب گذشته خود در دور برگشت به رقابت خواهد پرداخت.

تیم های سلحشور و شهرداری شهر اندیشه نیز به واسطه کسب نخستین تجربه حضور در رقابت های لیگ برتر،‌ استفاده از بازیکنان بومی را به منظور پشتوانه سازی، در دستور کار خود قرار دادند و به همین منظور در نیم فصل دوم نیز از بازیکنان سابق خود استفاده خواهند کرد.

تیم مجتمع جوانه از ابتدای حضور خود در رقابت های لیگ برتر، بازیکن سازی را شعار خود قرار داد، به همین دلیل این تیم نیز تغییری در ترکیب خود برای حضور در رقابت های نیم فصل دوم لیگ برتر لحاظ نکرد تا از تکواندوکاران خود به عنوان پشتوانه و سرمایه برای مسابقات آینده بهره ببرد.

دور برگشت لیگ برتر تکواندو از امروز یکشنبه همزمان با سالروز ولادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع)، در خانه تکواندو برگزار می شود.

در پایان دور رفت لیگ برتر تکواندو تیم شهرداری ورامین با 7 برد و 21 امتیاز عنوان قهرمانی نیم فصل را به خود اختصاص داد،‌ دانشگاه آزاد با 6 برد،‌یک باخت و 18 امتیاز رده دوم را از آن خود کرد و پاس قوامین با 4 برد،‌3 باخت و 12 امتیاز در رده سوم ایستاد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟