صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرسپولیسی‌ها ممنوع المصاحبه شدند

کد خبر: ۳۷۱۲۸۶
| |
2602 بازدید
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت: بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس تا بازی با استقلال در روز جمعه حق هیچگونه مصاحبه‌ای را ندارند، استقلالی‌ها با جو سازی آرامش ما را بر‌هم می‌زنند.

رویانیان مدیر پرسپولیس در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران در خصوص شرایط تیم‌اش مقابل استقلال تهران اظهار داشت: شرایط روحی و روانی ما خوب است و ما کاری به نتیجه بازی با فولاد خوزستان نداریم ما سعی می‌کنیم در این چند روز باقی مانده سرنوشت تیم را فراهم و به فکر بازی آینده باشیم. 
 
وی در ادامه افزود: قطعا با تمرینات و تلاش‌های بازیکنان در این چند روز، جمعه برنده بازی دربی خواهیم شد. 
 
رویانیان  در خصوص  جو سازی استقلالی‌ها نیز تصریح کرد: ما در زمین حرفمان را خواهیم زد و خارج از زمین کاری به مسائل حاشیه‌ای نداریم ما همیشه ثابت کرده‌ایم در زمین بازی پیروز هستیم و خارج از زمین کاری به مسائل حاشیه‌ای نداریم. استقلالی‌ها این روزها با مصاحبه‌ها و جو‌سازی های اخیر می‌خواهند آرامش تیم ما را به هم بزنند ولی باید اعلام کنم که آرامش تیم ما با چنین حرف‌هایی به هم نخواهد خورد زیرا  ما در دربی حرفمان را خواهیم زد و برنده روز جمعه خواهیم بود. 
 
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در خصوص مصاحبه‌ ی بازیکنان تیمش گفت: بازیکنان ما تا روز پیش از بازی دربی عملا حق هیچ گونه مصاحبه‌ای را ندارند و این تصمیم به این دلیل گرفته شده است که آرامش تیم ما حفظ شود و تیم در روز‌های حساس دربی وارد حاشیه نشود. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟