صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مومنی: سرعت مجاز کاهش می‌یابد

کد خبر: ۳۷۱۱۸۱
| |
6167 بازدید
|

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از تشکیل هیاتی برای بررسی میزان سرعت مجاز تردد در جاده‌های کشور خبر داد و گفت: پلیس به دنبال افزایش سرعت مجاز نیست و قطعا کاهش سرعت مجاز را در دستورکار قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، سردار دکتر اسکندر مومنی روز دوشنبه در حاشیه جلسه هماهنگی با دستگاه‌های دخیل در امر طرح زمستانه، گفت: بر اساس توافقات و مصوبات صورت گرفته، اعلام آمار نهایی کشته‌ها با سازمان پزشکی قانونی است اما سایر سازمان‌ها نیز می‌توانند تنها در حوزه ارائه آمار و عملکرد خود به بیان میزان مجروحان و کشته‌ها بپردازند.

وی با اشاره به افزایش بارش برف و باران در کشور، گفت: یکی از نکات مورد توجه این است که خوشبختانه در هشت ماهه امسال شاهد کاهش هفت درصدی کشته‌های تصادفات بوده‌ایم که این مهم به دلیل اقداماتی است که در سال‌های اخیر در دستورکار قرار گرفته است و به نظرم اگر تحولی در مورد ادامه کاهش تصادفات نداشته باشیم، سال آینده قطعا کاهشی در حوزه کاهش تلفات نخواهیم داشت و یا این کاهش بسیار اندک خواهد بود و اگر بخواهیم روند کاهش کشته‌های تصادفات ادامه یابد، قطعا باید برنامه‌ریزی تحولی در این حوزه صورت گیرد.

رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه تغییر در حداکثر سرعت خودروها یکی از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود که باید برای سال آینده مدیریت شود، گفت: هیاتی در این راستا تشکیل شده است که در صورت نتیجه‌دار بودن بررسی‌های آنان، تغییری در سرعت مجاز اعمال می‌شود.

مومنی با بیان اینکه ممکن است این تغییر سرعت یا کلی و در همه جاده‌های کشور و یا به صورت مقطعی و در برخی از جاده‌های کشور باشد، گفت: قطعا افزایش سرعت مد نظر پلیس نیست، بلکه کاهش سرعت مجاز در جاده‌های کشور در دستورکار رسیدگی این هیات قرار خواهد گرفت.

وی همچنین در مورد برنامه پلیس برای تغییر ارتفاع سپر خودروهای سنگین، گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم در این زمینه اعمال شده است و به شرکت سازنده خودروهای مربوطه نیز این برنامه‌ریزی ارائه شده است.

رییس پلیس راهور ناجا همچنین در مورد طرح جامع پلیس برای برخورد با موتورسواران متخلف، گفت: یکی از مولفه‌های ساماندهی موتورسیکلت‌سواران، ارائه پلاک ملی بود که خوشبختانه 50 درصد از موتورسیکلت‌های موجود در کشور دارای پلاک ملی هستند.

مومنی با بیان اینکه متاسفانه بیش از 70 درصد علت تامه مرگ راکبان موتورسیکلت، ضربه به سر است، گفت: قطعا موتورها هم باید تابع استانداردهای لازم باشد و در این میان استفاده از کلاه ایمنی، نقش زیادی در کاهش فوت و یا جراحت راکبان ایفا خواهد کرد.

وی همچنین در رابطه با طرح جامع برخورد با موتورسواران متخلف، گفت: بزودی تخلفات نمره منفی و میزان جریمه موتورسواران با خودروی آنها تجمیع می‌شود به صورتی که اگر موتورسیکلت‌سوار به عنوان مثال جریمه خود را پرداخت نکرده باشد، این جریمه در خدمات خودرویی لحاظ می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از زنجیر چرخ و تجهیزات ایمنی در جاده‌های برفگیر کشور، گفت: گاهی اوقات نبستن زنجیر چرخ یک خودرو سبب مسدود شدن یک محور می‌شود که باید علاوه بر دستگاه‌های دخیل در این زمینه، رسانه‌های جمعی نیز در راستای فرهنگسازی و افزایش آگاهی مردم تلاش کنند.

رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه در یک ماه اخیر برخی از استان‌های کشور نیز از بارش برف غافلگیر شده‌اند، گفت: این حوادث علاوه بر آنکه نشان می‌دهد دستگاه‌های دخیل باید میزان آمادگی خود را افزایش دهند، اهمیت استفاده از منابع محلی را نشان می‌دهد؛ به گونه‌ای که در حادثه شیراز (بارش شدید برف و مسدود شدن معابر) نیروها و دستگاه‌های محلی کمک بسیاری به پلیس داشته‌اند.

وی همچنین در ادامه از نمایندگان تمامی دستگاه‌ها خواست تا پیش از نوروز 93 تمامی راهکارهای خود برای کاهش کشته‌های تصادفات را تعیین و در نشست مشترک طرح نوروز 93 ارائه دهند و اعلام کرد که در روزهای اخیر دیده شده است که دستگاه‌های مختلف اخباری مبنی بر باز یا بسته بودن راه‌ها ارائه می‌کنند اما عنوان می‌کنم که مرجع اعلام باز یا بسته بودن راه‌های کشور، پلیس است نه دستگاه دیگر.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۰
نیما
|
-
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
در شهر 20 کیلومتر
در جاده 30 کیلومتر
در اتوبان 40 کیلومتر .
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
در این صورت الاغ و قاطر و اسب هم دیگر کفایت می کند و مشکلی بابت تحریم و گرانی خودرو و آلودگی هوا و... نداریم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
خدا بخیر کند بازم جربمه بیشتر
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
بنده خدا اصلش همینه!
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
کاهش سرعت مجاز می تونه مصداق آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب باشه وقتی راننده متخلف می بینه غیرمجاز می ره و پلیس نگهش میداره دیگه نگران نیست و از سرعت مجاز خیلی بالاتر هم می ره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
بهترین کار برای حل این مشکل پاک کردن صورت مسئله هستش.به عبارت دیگر آقایان رانندگی را ممنوع و همه پیاده یا با چهارپا مسافرت کنند!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
این صحبت سردار مومنی کارشناسی شده نیست چه بسا کاهش سرعت باعث تصادف می شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
جای تاسف دارد که رئیس پلیس نظرشان این است که سرعت مجاز کم شود.خب ایرادی نداره الاغ سوار بشیم که بهتره .مثل اون مخترع موتور خودرو که در عصر خودروهای هیبریدی موتور نفت سوز اختراع کرد.راستی چرا برای ما ایرانیها همیشه راحترین کار بهترین کاره.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
کنترل رو بیشتر کنید، دیروز مسیر اتوبان قم به تهران در تردد بودم، سرعت مجاز 120 کیلومتر در ساعت هست اما هستند رانندگانی که با سرعت بسیار بیشتر میان و درحالی که مثلا من در وضعیت سبقت هستم مرتب چراغ میدن که برو کنار تا ما رد بشیم!!!!
همین افراد در زمان عبور از کنار دوربین کنترل سرعت به شدت ترمز میگیرن که ممکنه باعث بروز تصادف اون هم در سرعت های بالا بشه.
لایی کشیدن و عبور از شانه جاده با سرعت بالا و تجاوز به حقوق دیگران دیگه عادی شده!
آرمان
|
-
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
باز هم پاك كردن صورت مساله ! دقت كنيد كه بخاطر كيفيت بالا و ضريب امنيت زياد خودروهاي خارجي ، در تصادفات زنجيره اي در اتوبانهاي خارج از كشور حتي يك مورد كشته ندارند در حاليكه ميبينيم خودروها متلاشي شده اند.بنابراين سرعت تنها عامل دخيل در تلفات انساني نيست.اتوبانهايي در ساير كشورها وجود دارند كه محدوديت سرعت ندارند و اگر هم داشته باشند سرعت 250 كيلومتر است ! اين پسرفت هم از شاهكارهاي...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
سرعت وسائط نقلیه باید در مسیرهای مختلف تعیین شوند یعنی :
وسائط نقلیه سنگین بارربری
اتوبوس
مینی بوس
شخصی
موتور سیکلت

هر کدام در هر مسیر به تفکیک دارای سرعت مشخص باشند
همچنین مسیر تردد شان مشخص شود که هریک که در کدام لاین باید حرکت کنند

در ضمن آنچه که پلیس بدان توجه نمیکند و موجب بسیاری از تصادف ها است حداقل سرعت است

برخی وسائط نقلیه با سرعت 80 کیلومتر در لاین سبقت 120 کیلومتر تردد می کمکنند و پلیس می بیند و جریمه نمیکند...!!!

برای همین خودروهای با سرعت 120 ک م مجبور میوشند برای جلوگیری از برخورد با این خودروهای با سرعت 80 کم به لاین کند رو بروند که خودش موجب تصادف مضاعف میوشد یکی با خودروها و موتور سیکلتهای طرفین و جلویی در لاین کند رو و عابرین و...

توقف ممنوع نیز باید مورد توجه قرار گیرد

ضمنا هوشمند سازی آزاد راه ها و بزرگراه ها و جاده ها اعم از تابلوی آنلاین اطلاع رسانی ، تلفن اضطراری رایگان ، جایگاه آتش نشانی ، اورژانس و مکانیکی سیار در هر 50 کم به 50 کم بسیار مهم است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
سرعت 120 کیلومتر در ساعت در آزاد راه های کفی مناسب است و حتی نسبت به نوع خودروهای با کیفیت کم است و باید 140 کیلومتر بشود .

اما در برخی مسیرها مثل جاده چالوس و هراز و کوهستانی و کم عرض و ... مسیر تردد انسان و حیوان باید تردد خدروها کم شود.

در ضمن محل نصب تابلوهای هشدار دهنده و اندازه آنها باید در آزاد راه ها و بزرگراه های درون و برون شهری ، اولا بزرگتر شوند دوما در بالای مسیر نصب شوند تا قابل رویت باشند.

یعنی فرض کنید شما در حال عبور هستید تابلوی هشدار دهنده کاهش و میزان سرعت مجاز در منتها الیه سمت راست یا چپ شما است که از نظر اندازه حداکثر 50 س م است ...! ضمن اینکه عبور همزان یک خودرو از کنار شما موجب میشود آن را نبینید.

بنابراین باید تابلوهای بسیار مهم مانند:
میزان سرعت مجاز ، پیچ خطرناک ، به دور برگردان و میدان و تردد عابر نزدیک میوشید باید بالای مسیر نصب شوند و حداقل دو متر اندازه داشته باشند.

هزینه کنید فقط جریمه نکنید....!!!!

لااقل از جریمه ها هزینه کنید.


البته انصافا تیمسار مومنی چند روز پیش تو سایت خبرده دیدم که فرموده بوند باید دولت از منابع جریمه ها به خودپلیس اعتبار بدهد تا بتواند مسیرها را هوشمند و مجهز نماید:
تابلوهای آنلاین و ....
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟