بررسی لایحه افزایش نمایندگان در هیئت دولت
کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور به عنوان کمیسیون اصلی بررسی مسئله افزایش تعداد نمایندگان مجلس منتظر میماند تا طرح دولت در هیئت دولت تصویب و به صورت لایحه به مجلس ارسال شود.
به گزارش مجلس نیوز امیر خجسته ، عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با اشاره به اتمام مهلت دولت برای ارائه لایحه افزایش تعداد نمایندگان مجلس گفت:اطلاع داریم که وزارت کشور لایحه اضافه شدن 20 نماینده را به تعداد نمایندگان مجلس آماده کرده که طی چند روز آینده به هیئت دولت ارائه می شود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود:کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور به عنوان کمیسیون اصلی بررسی این طرح منتظر میماند تا طرح دولت در هیئت دولت تصویب و به صورت لایحه به مجلس ارسال شود.
خجسته هم چنین تصریح کرد:پیشنویس لایحه احزاب بر روی سایت وزارت کشور است و با توجه به این که طرح احزاب به هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ارائه شده دولت دیگر نمیتواند لایحه آن را به مجلس بفرستد.
رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تغییراتی که مد نظر دولت است باید به وسیله نماینده دولت مطرح شود تا کمیسیون آن ها را بررسی و در صورت لزوم اعمال کند.


