جدیدی:کاپیتانی تیم ملی را هم به خادم بدهند!

کد خبر: ۳۷۱۱۰۶
| |
4948 بازدید
قهرمان سابق کشتی آزاد جهان و عضو شورای شهر تهران گفت: حالا که خادم توانایی زیادی دارد کمی وزن کم کند و به عنوان کاپیتان تیم ملی، کشتی هم بگیرد.

عباس جدیدی در گفت‌و‌گو با تسنیم، با انتقاد از انتخاب رسول خادم به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد اظهار داشت: اگر این فدراسیون مشروعیت داشت درباره این انتخاب صحبت می‌کردم اما چون مشروعیتی در آن نمی‌بینم حرفی ندارم. 

وی افزود: انتخاب خادم مصداق ضرب المثل «ما کردیم، شد» است. این مسائل تازگی ندارد و در قاموس این افراد چیز تازه‌ای نیست. همین افراد در مسابقات جهانی تهران سر این‌که چه کسی پرچم ایران را بگیرد و سوگندنامه را بخواند دعوا کردند و نزدیک بود تیم به هم بریزد.

جدیدی خاطرنشان کرد: با این حال برای به حاشیه نرفتن فدراسیون و خوشحالی آقایان کاش همه چیز و همه اختیارات را به خادم تنفیذ کنند و حتی کاپیتانی تیم ملی را به خادم بدهند. حتی بهتر است برخی از چاله و چوله‌های تیم ملی و اوزان خالی را که در تیم ملی وجود دارد به خادم بدهند. او توانایی زیادی که دارد و می‌تواند با کمی وزن کم کردن در وزن 85 یا 130 کشتی بگیرد. اصلا پرچم تیم ملی در بازی‌های آسیایی را هم به خادم بدهند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت