صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تیم فوتسال زنان مس پارس اصفهان جریمه شد

کد خبر: ۳۷۱۰۰۳
| |
2674 بازدید
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، تیم فوتسال زنان مس پارس اصفهان را به دلیل حاضر نشدن در دیدار با پرسپولیس اصفهان با نتیجه 3 بر صفر بازنده اعلام کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم مس پارس اصفهان و پرسپولیس اصفهان از سری رقابت های لیگ برتر فوتسال زنان قرار بود روز 6 دی ماه در شهر اصفهان برگزار شود که تیم مس پارس اصفهان از حضور در این مسابقه انصراف داد.

بر همین اساس، این کمیته انضباطی، تیم مس پارس اصفهان را منطبق با ماده 30 آیین نامه انضباطی با نتیجه 3 بر صفر بازنده و این تیم را به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

همچنین دیدار دو تیم پالایش گاز ایلام و همیاری شهرداری آذربایجان غربی از سری رقابت های لیگ برتر فوتبال در روز 28 آذر ماه برگزار شد که از سوی فرشته بزونه بازیکن تیم پالایش گاز ایلام تخلفاتی مبنی بر اهانت به داور مسابقه صورت گرفت.

بر همین اساس، وی به یک جلسه محرومیت از همراهی تیم ملی فوتسال زنان و پرداخت یک میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟