صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سیر نزولی شاخص بورس در آغاز هفته

کد خبر: ۳۷۰۶۵۱
| |
4175 بازدید
شاخص بورس تهران اولین روز معاملاتی هفته را با روند منفی آغاز کرد و به کانال 87 هزار واحدی برگشت.
 
به گزارش ایسنا، شاخص بورس تهران در اولین روز معاملاتی هفته روند منفی را در پیش گرفت و تا سطح 87 هزار واحدی نزول کرد.
 
به این ترتیب با افت قیمت سهام شرکتها،حرکت نزولی و آرام شاخص بورس آغاز شد و دماسنج بازار سرمایه در پایان زمان معاملاتی 276 واحد افت کرد و به کانال 87 هزار و 792 واحد رسید.
 
در بازار امروز شرکتهای ملی مس، بانک پارسیان، چادرملو، مخابرات، ایران خودرو، سرمایه گذاری امید، سرمایه گذاری غدیر، پتروشیمی شازند، توسعه معادن و فلزات، تاپیکو، گل گهر و سایپا تاثیر منفی در شاخص بورس گذاشتند.
 
در مقابل شرکتهای پالایشگاهی با روند مثبت خود مانع از افت شاخص بورس شدند به طوری که شرکتهای پالایش بندرعباس، پالایش اصفهان، هلدینگ خلیج فارس، پالایش تبریز، فولادمبارکه و بانک ملت با افزایش قیمت مواجه شدند.
 
همچنین در بازار امروز شرکتهای مپنا،خدمات انفورماتیک،کالسیمین و پالایش بندرعباس از بیشترین تقاضای خرید برخوردار شده و بین المللی توسعه ساختمان،سرمایه گذاری ساختمان ایران،صنعتی بهشهر و گروه بهمن بیشترین تقاضای فروش را به خود اختصاص دادند.
 
به این ترتیب در بازار منفی امروز بیش از یک میلیارد سهم به ارزش 376 میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت و ارزش بازار سرمایه به 429 هزار میلیارد تومان رسید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟