برگزاری جام جهانی در اعماق جنگل های آمازون
کد خبر: ۳۷۰۶۲۸
| | 2673 بازدید
اوتمار هیتزفلد سرمربی تیم ملی فوتبال سوییس از تصمیم فیفا برای برگزاری برخی مسابقات جام جهانی 2014در اعماق جنگل آمازون انتقاد کرد.
به گزارش ساکرنت، سوییس در گروه E با تیم های اکوادور، فرانسه و هندوراس همگروه است وآخرین مسابقه خوددرمرحله گروهی را روز 25 ژوئن با هندوراس در ورزشگاه مانائوس برگزارخواهدکرد که در وسط جنگل آمازون واقع شده است.
این تیم ابتدا در برازیلیا با اکوادور بازی می کند و بعد برای دیدار با فرانسه به سالوادور می رود.
هیتزفلد سرمربی سابق بایرن مونیخ در این باره به تلویزیون SWR آلمان گفت: بازی در چنین مکانی در اعماق جنگل های آمازون غیر مسوولانه است.
این مربی 64 ساله که بعد از جام جهانی قصد خداحافظی از دنیای مربیگری را دارد،افزود:احساس می کنم این تصمیم فیفا دلیل تجاری داردومن با آن مخالفم. برزیل کشور وسیعی است به طوریکه سفر هوایی از سالوادور به سمت برازیلیا و سپس مانائوس پنج ساعت طول می کشد.
وی ادامه داد: باید از نظر جسمانی در وضعیت بسیار خوبی باشیم و به همین منظور در چند ماه آینده جلساتی را با کارشناسان، پزشکان و فیزیوتراپیست های ورزشی خواهیم داشت.
بعد از قرعه کشی جام جهانی، یورگن کلینزمن سرمربی تیم ملی آمریکا نیز از مشکلات ناشی از سفر در برزیل سخن گفته بود.
تیم آمریکا در مرحله گروهی باید طولانی ترین مسافت را حدود 14 هزار کیلومتر بین سه شهر مانائوس، ناتال و رسیف طی کند.
این تیم پیش از جام جهانی در سائو پائولو در جنوب برزیل اردو می زند در حالیکه هر مسابقه آن در شمال این کشور برگزار خواهد شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


