دستگیری مزاحم تلفنی اورژانس با 1700 بار تماس
معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی قم از دستگیری مزاحم تلفنی اورژانس قم خبر داد که بیش از هزار و 726 بار با اورژانس تماس گرفته بود.
مهدی فراهانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به دستگیری مزاحم تلفنی اورژانس قم عنوان کرد: وی با شگردی خاص همزمان هر 8 خط ورودی اورژانس 115 قم را اشغال و دچار اختلال میکرد.
وی ادامه داد: این فرد طی چند ماه اخیر بیش از هزار و 726 بار با اورژانس قم تماس گرفته بود که با همکاری خوب نیروی انتظامی و دستگاه قضایی استان شناسایی و دستگیر شد.
معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی قم با اشاره به مزاحمت های افراد برای اورژانس عنوان کرد: خلاء های قانونی باعث شده که برخی از این مزاحمین بدون هیچگونه ترسی حتی با شماره های ثابت و همراه خود اقدام به مزاحمت برای دستگاههای خدمات رسان به مردم باشند.
وی بیان کرد: در سال جاری نیز مزاحمی شناسایی شد که بیش از 586 بار با اورژانس تماس و حتی برخی از مواقع اقدام به دادن ماموریت های دروغین به اورژانس و وارد عمل شدن مامورین می شد.
فراهانی با بیان اینکه روزانه به طور میانگین 30 تا 35 درصد تماسهای این مرکز مربوط به مزاحمین تلفنی است افزود: اقدام شایسته دستگاه قضائی استان در برخورد با این افراد که در واقع سلامت جامعه را به مخاطره میاندازند جای تقدیر دارد.
تصادف در اتوبان کاشان با 2 کشته
وی همچنین در ادامه از وقوع تصادف در اتوبان قم - کاشان خبر داد و گفت: در ساعت 12 و 20 دقیقه امروز وقوع تصادف در اتوبان قم - تهران به اورژانس اطلاع رسانی شد.
وی با بیان اینکه اورژانش قم کمتر از 5 دقیقه به صجنه حادثه رسید عنوان کرد: در این تصادف یک دستگاه تریلی با یک دستگاه پیکان برخورد کرده بود.
معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی قم ادامه داد: در این حادثه دو نفر از مصدومین جراحات شدیدی داشتند که یکی از آنان در دم فوت و دیگری نیز در حین انتقال به مرکز درمانی جان سپرد.
یعنی هیچ برخوردی با این مزاحمین نمیشه؟؟!!
بله متاسفانه ما که غنی ترین فرهنگ را داریم با بیش از 2500 سال پیشینه حتما مشکل از ما نیست به دلیل وجود مشکلات اقتصادی و... . چون جوانان تفریح ندارند و تنها تفریحشان این کارهاست پس نه تنها مقصر نیستیم بلکه شرایط این رفتار ها را به ما تحمیل کرده ، در چنین شرایطی فقط و فقط مسولین مقصرند که در امر خطیر فرهنگسازی کوتاهی کردند!
کلا ما خوبیم ...
اگر این پشت کارو جایه دیگه ای میذاشت پرفسور میشد



