نیمی از کشور یخ زد

کد خبر: ۳۶۹۹۷۴
|
۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۹ 08 January 2014
|
7878 بازدید
|
۴
مدیر مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از نجات 9400 محبوس شده در برف خبر داد.

مرتضی مرادی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح جزئیات امدادرسانی به محبوس‌شدگان برف در سه روز اخیر (15 الی 18 دی ماه)، گفت: در این سه روز در 16 استان کشور بارش برف و کولاک گزارش شده است.

وی با بیان اینکه در استان‌های ایلام، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خوزستان، زنجان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، مرکزی، همدان و یزد بارش برف گزارش شده است، گفت: 1013 امدادگر با استقرار در جاده‌ها به 9400 نفر امدادرسانی کرده‌اند.

مدیر مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه اسکان اضطراری در طرح زمستانه بسیار حائز اهمیت است، گفت: بر همین اساس امدادگران نسبت به اسکان 3200 نفر اقدام کرده‌اند.

مرادی‌پور با بیان اینکه امدادگران نسبت به رهاسازی 1650 خودروی گرفتار در برف اقدام کردند، گفت: متاسفانه برف و کولاک باعث مصدومیت 78 تن شد که از این میان 43 نفر به علت نیاز بیشتر به درمان، به بیمارستان منتقل شدند.

وی همچنین با اعلام خبر توزیع 3000 تخته پتو میان محبوس‌شدگان برف، گفت: همچنین 4500 بسته غذایی میان گرفتارشدگان توزیع شد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۴
سید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
تهران چیزی نیومد قبول نیست!
پاسخ ها
پویا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
پس ما که از نمین-اردبیل هستیم چی بگیم؟؟مسئولین رسیدگی کنن
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
حاضر نيستيد حتي يخبندان هم به ساير استانها برسد؟!واقعاً که پايتخت نشين هستيد!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
تابناک
تو رو خدا یه گزارش از ب ف شیراز تهیه کن
ما به خاطر 20 سانت برف سه روز تو حالت بحرانی بودیم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت