ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بچیروویچ مربی سال بسکتبال اسلونی شد

کد خبر: ۳۶۹۷۸۷
| |
2767 بازدید
 مهمد بچیروویچ، سر مربی تیم ملی بسکتبال ایران به عنوان بهترین مربی بسکتبال اسلونی در سال ۲۰۱۳ انتخاب شد.

به گزارش سایت فدراسیون بسکتبال، برترین شخصیت‌های ورزشی سال در اسلونی هر ساله از طرف مطبوعات و کارشناسان ورزشی این کشور انتخاب می‌شوند که در سال 2013 مهمد بچیروویچ موفق به دریافت این عنوان شد. گوران دراجیچ بازیکن تیم بسکتبال فینیکس سانز به عنوان بهترین بازیکن و ماتیچ نیز به عنوان بهترین بازیکن جوان سال 2013 برگزیده شدند.

بچیروویچ در سال 2013 توانست با تیم ملی بسکتبال ایران به مقام قهرمانی آسیا دست یابد و جواز حضور در جام جهانی 2014 اسپانیا را کسب کند. این مربی همچنین با تیم ایران در جام ویلیام جونز و مسابقات بسکتبال غرب آسیا نیز مقام قهرمانی را به دست آورد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟